Gradska liga: Miletić želi nazad u viši rang, nepobediv na startu šampionata

Utakmice 6. kola Gradske lige Novog Sada, šestog ranga domaćeg fudbala, odigrane su za vikend.
Gradska liga: Miletić želi nazad u viši rang, nepobediv na startu šampionata
Foto: 021.rs
Fudbaleri Miletića iz Mošorina vezali su šestu uzastopnu pobedu, savladavši na svom terenu Dinamo, rezultatom 4:2. Tim je učestvovanjem u svakom golu predvodio kapiten Pavkov. Odavno tim iz Mošorina nije igrao bolje i evidentna je namera kluba da u sledećoj sezoni igra u Novosadskoj ligi.
 
Drugoplasirani Vinogradar takođe nastavlja sa dobrim partijama, pa je šestog vikenda Gradske lige nadigrao u Rakovcu Borac sa 2:0.
 
Iako rakovački Borac nije bio uspešan, nešto bolji su bili njihovi imenjaci iz Novog Sada, koji su na domaćem terenu savladali Hajduk sa 2:0.
 
Slanobarac je bio ubedljiv protiv Moskve, rezultatom 4:0, dok su Sloga i Čenej u Loku podelili bodove. Proleter je u Banoštoru nadigrao Železničar sa 2:1.
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.