Novosadska liga: Trinaest golova na jednom meču, Mošorinci se vratili na pobedničke staze

Na sedam utakmica u okviru 9. kola Gradske lige Novog Sada viđeno je čak 36 golova, a na samo jednom meču lopta je manje od tri puta tresla mrežu.
Novosadska liga: Trinaest golova na jednom meču, Mošorinci se vratili na pobedničke staze
Foto: 021.rs
Čak 13 golova viđeno je u novosadskom okršaju između Hajduka i Slanobaraca. Na kraju su slavili gosti rezultatom 9:4.
 
Dinamo je slavio u meču protiv Vinogradara. Golove za tim iz Budisave postigli su Mihajlović iz penala i Mitrić, da bi tri minuta pred kraj meča razliku smanjio Sladić.
 
Sa dobrim igrama nastavljaju momci iz Mošorina. Imao je Miletić kiks u Ledincima, ali su se u ovom kolu vratili na pobednički kolosek, pošto su sa 8:0 deklasirali novosadski Železničar, a posebno se istakao mladi Nemanja Pavlović.
 
Obilić iz Vilova igra dosta dobro, primećuju na stranici Novosadski fudbal. Nalaze se na drugoj poziciji u šampionatu, a u poslednjem kolu su trijumfovali u Loku, gde su savladali Slogu sa 3:0. Het-trik je zabeležio Žarko Milutinov. 
 
U ostalim utakmicama igrali su: Borac - Moskva 4:0, Proleter - Čenej 3:1, Borac - Hajduk 1:0.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.