Odbojkaši Vojvodine ubedljivi protiv Zvezde

Odbojkaši Vojvodine pobedili su danas ekipu Crvene zvezde sa 3:0 (25:19, 25:19, 25:21) u 6. kolu Superlige Srbije.
Aktuelni šampion Srbije nanizao je još jednu maksimalnu pobedu. Beogradski crveno-beli uzeli su po setu dva puta po 19 poena, dok su u trećem stigli do 21.
 
Odbojkaši Vojvodine su od starta nametnuli ritam u maloj sali Spensa, igrali odgovorno i ozbiljno, tako da ni u jednom delu meča nisu dali šansu protivniku da nešto učini.
 
Povela je Vojvodina 7:4, 10:6, radili su svi elementi, blokom je Simić doneo 14:9, a malo posle toga odličan je na servisu bio i Kovačević. Visokih 16:10 bilo je dovoljno da domaćin rutinski privede set kraju. Imao je priliku rival da se poraduje vođstvu, kada je u drugom periodu okreno na 10:8, ali je novosadski tim brzo to anulirao. Kovačević je bio siguran za 12:11, te Simić za 14:11, prednost je rasla za vođstvo od 2:0 u setovima. Dominacija na terenu dala je priliku treneru Gavrančiću da menja, pa su u trećem setu redom i ostali igrači dobijali šansu. Umesto Todorovića je na mesto dizača ušao Čubrilo, zatim Buša umesto Blagojevića, a svojih pet minuta dobili su i Bošnjak, Prišić i Brborić.
 
Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić zadovoljan je ishodom meča.
 
"Posle utakmice u Nišu, koju smo takođe dobili, bilo je važno da ipak podignemo kvalitet igre i to smo uspeli. Zadovoljan sam kako je to izgledalo u svim elementima, možda još ima malo prostora na prijemu, ali i to će doći na svoje", rekao je Gavrančić.
 
Filip Kovačević kaže da ovako ozbiljno kao danas treba da shvate svakog protivnika.
 
"Ušli smo maksimalno u meč, imali smo sve u svojim rukama i nismo dozvolili da se protivnik razigra. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i dižemo formu. Ovako ozbiljno treba da shvatimo svakog protivnika", naveo je on.
 
Prenos meča bio je na drugom programu RTS-a.
  • Novosadjanin

    15.10.2020 23:11
    isto
    Ha ha ha igrala Zvezda protiv Zvezde,nije mi samo jasno gde su NOVOSADSKA deca iz tako nekada ugledne i stručne škole odbojke.Sram da Vas bude,nabeđeni ljubitelji odbojke i NOVOSAĐANI.Bagro jedna gramziva......da ne koristim grublje reči.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.