Košarkaši Vojvodine sigurni protiv Pirota, četvrta uzastopna pobeda

Košarkaši Vojvodine bili su sigurni protiv Pirota, koji su na gostovanju savladali sa 95:73.
Košarkaši Vojvodine sigurni protiv Pirota, četvrta uzastopna pobeda
Foto: 021.rs
Potpuno je to neka drugo Vojvodina u odnosu na prošlu sezonu, u kojoj su tavorili na dnu tabele. Sada tim iz Novog Sada ima četiri pobede u četiri kola i zauzima prvo mesto na tabeli. 
 
Bili su šuterski raspoloženi Novosađani i brzo su stavili do znanja domaćinu da su došli po pobedu. Nove bodove su odneli kući uzimajući četvrtine sa 22:20, 26:20, 28:22, 19:11.
 
Samo u prvoj četvrtini su se ekipe smenjivale u vođstvu, ali se već u drugoj Voša odlepila i zadržala razliku u odnosu na rivala.
 
Vošu su do pobede predvodili Stefan Savić sa 25 i Krsto Bjelica sa 17 koševa. Savić se istakao i po skokovima, kojih je imao sedam, dok je Petar Rakićević upisao šest asistencija.
 
U narednom kolu Vojvodina dočekuje Dinamik, trenutno desetoplasiranu ekipu šampionata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.