Treći uzastopni poraz vaterpolista Vojvodine

Vaterpolisti Vojvodine poraženi su od Novog Beograda, rezultatom 14:6, u 4. kolu Superlige Srbije.
Treći uzastopni poraz vaterpolista Vojvodine
Foto: 021.rs
Treći je to uzastopni poraz novosadskih vaterpolista, koji su u dosadašnjem delu prvenstva ostvarili tek jednu pobedu, i to na otvaranju sezone.
 
Na bazenu "Vlaho Orlić" na Novom Beogradu domaćin je bio ubedljiv od samog starta. Lider na tabeli je do pobede došao uzimajući periode sa 5:1, 1:2, 4:0 i 4:3.
 
Novi Beograd je do pobede vodio Gogov sa pet golova, dok su u ekipi Vojvodine po dva pogotka postigli Petrovski i Gusarov.
 
Voša je trenutno osma na tabeli, sa tri boda, koliko imaju i Zemun i Partizan. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.