Vojvođanska liga Jug: Pobeda Jedinstva pred istorijski duel sa Vojvodinom

U 11. kolu Vojvođanske lige Jug slavili su Jedinstvo i Novi Sad, Crvena zvezda je došla do boda protiv Podrinja, dok su "studenti" pali na ispitu protiv Sloge.
Vojvođanska liga Jug: Pobeda Jedinstva pred istorijski duel sa Vojvodinom
Foto: 021.rs
Jedinstvo iz Rumenke je na svom terenu dočekalo Sremac iz Vojke, savladavši ga sa 2:0, golovima Đankovića. Do prvog gola domaćini su stigli u 12. minutu, kada je Đanković krunisao lepu akciju Moravca i Ilijina.
 
Potom se igra primirila, a na startu drugog dela igre, u 47. minutu, postavljen je konačan rezultat na 2:0. Đanković je ovog puta uhvatio volej, nakon dodavanja novajlije Moravca, i savladao Strugalovića.
 
Iako su imali još prilika za gol, izabranici Vladimira Šponje su, po svemu sudeći, mislima već bili u svom narednom meču, koji će igrati u sredu, 21. oktobra, u šesnaestini finala Kupa Srbije. Jedinstvo će tada na svom terenu dočekati superligaša, ekipu koja brani trofej i trenutno trećeplasirani tim u domaćem šampionatu - Vojvodinu.
 
Do pobede je došao i Novi Sad, koji je putovao u Golubince da bi odmerio snage sa Jadranom. Novi šef stručnog štaba Zoran Šaraba doneo je osveženje "kanarincima" i on svoj angažman započinje sa dve pobede. 
 
Posle 90 minuta u Golubincima, Novi Sad je slavio sa 4:2. 
 
Crvena zvezda sa Najlona dočekala je rivala iz drugog dela tabele - Podrinje iz Mačvanske Mitrovice. Oba tima su imala po devet bodova, a nakon susreta u Novom Sadu, timovi su i dalje izjednačeni, sa po 10 bodova svaki. Rezultat je bio 1:1.
 
Indeks na svom terenu nije mogao protiv Sloge iz Erdevika. Iako su se nadali da će posle četiri uzastopna remija doći do pobede, to se nije ostvarilo. Erdevičani su došli u Novi Sad i kući poneli sva tri boda, pobedivši "studente" sa 2:0.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Radnički - Podunavac 2:0, Sloga - Cement 2:1, Budućnost - Sloboda 0:0, Hajduk - Jugović 3:1, Borac - Mladost 2:1.
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.