Novosadska liga: Veternik ide ka jesenjoj tituli, uzbudljivo u Suseku

Dvanaesto kolo Novosadske lige donelo je dosta zanimljivih mečeva u petom rangu domaćeg fudbala, ali i mnoštvo golova.
Novosadska liga: Veternik ide ka jesenjoj tituli, uzbudljivo u Suseku
Foto: 021.rs
Najubedljiviju pobedu ostvario je lider šampionata Veternik, koji je na svom terenu dočekao Bačku iz Đurđeva. Sigurni su bili momci Bobana Dašića i sada već popločavaju put ka jesenjoj tituli. 
 
Mrežu Đurđeva tresli su Čičić, Kitić, Srdanović dva puta i Ušćumlić. Aleksa Ušćumlić je ujedno i najbolji strelac ekipe, sa 14 pogodaka u dosadašnjem delu šampionata.
 
Fruškogorski partizan igra dosta čvrsto ove sezone, ali nisu uspeli Bukovčani da ostvare trijumf u Sirigu, iako je domaćin bio bez nekoliko standardnih prvotimaca. Golom Feratija sa bele tačke uspeo je Sirig da se održi na trećem mestu u šampionatu. 
 
Mnoštvo golova viđeno je u Sremskoj Kamenici, gde je Fruškogorac savladao ŽSK Žabalj sa 5:1. Svih pet golova dali su različiti fudbaleri - Škrbić, Begović, Varničić, Jevtić i Glišić, dok je počasni gol za ŽSK postigao Bogdanov.
 
Zanimljivo je da prvo poluvreme kao da se nije ni igralo, odnosno nijedan od šest golova na meču nije viđen u prvih 45 minuta utakmica. Mreže su počele da se tresu tek od 53. minuta kada je "led probio" Škrbić šutom sa dvadesetak metara. 
 
Uzbudljiv meč viđen je i u Suseku, gde je tamošnji klub dočekao kisačku Tatru. Posle 90 minuta igre bilo je 4:4.
 
U ostalim utakmicama igrali su: Slavija - Petrovaradin 0:1, Titel - Hajduk 4:1, Jedinstvo - Bačka 4:2, TSK - Omladinac 0:0, Šajkaš - Futog 1:0.

Prvoplasirani tim šampionata je Veternik, sa 31 osvojenim bodom, a prate ga TSK sa 27, Sirig sa 25 i Fruškogorac sa 23 boda, koliko imaju i Omladinac i ŽSK. Na dnu se nalaze Bačka, Susek i Hajduk.
  • Sucek

    22.10.2020 10:23
    Banoštr
    Pazite se, uskoro čete videti šta če Cucek da uradi u ligi!
    Živi bili pa vidli!
    Pobeda je naša jer imamo keca u rukavu!
  • Ђорђе Ивковић

    20.10.2020 23:11
    Не умеју да суде, ал' умеју да слушају.
  • Salajčan

    20.10.2020 14:56
    Sramota
    Kakve sudije se delegiraju da sude ovu ,a i ostale niže lige to je sramota i bruka za fsg,a i sudijsku organizaciju. Ljudi zamislite se malo dok nebude kasno jel nisu ta deca kriva što ste ih pustili da budu sudije,već vi koji ih delegirate. Pa većina te dece nikad nije ni videla loptu,a kamoli putnika i kako onda da imaju bilo kakvo znanje i osećaj za fudbal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport