Proleter siguran u Pirotu, lako do osmine finala Kupa Srbije

Fudbaleri novosadskog Proletera plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su na gostovanju savladali Radnički iz Pirota, sa 2:0.
Proleter siguran u Pirotu, lako do osmine finala Kupa Srbije
Foto: 021.rs
Bili su sigurni igrači sa Slane bare u susret sa ekipom koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.
 
Proleter ujedno i nastavlja sa pobedama, s obzirom na to da im je ovo pet uzastopni trijumf ukoliko se u obzir uzme i takmičenje u Superligi Srbije, gde zauzimaju četvrto mesto.
 
Novosađani su poveli preko Mladena Galića u 49. minutu, a prednost su uvećali preko Nikole Glušćevića u 84. minutu. Glušćević je gol postigao nakon samo devet minuta provedenih u igri.
 
Kada su u pitanju ostali novosadski timovi u Kupu Srbiju. Vojvodina je savladala Jedinstvo iz Rumenke, dok je Kabel, nakon preokreta, poražen 4:3. O tome možete da čitate na OVOM LINKU.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.