Lalatović posle Rumenke: Morali smo da rešimo meč u prvom poluvremenu, zasluženo smo pobedili

Posle plasmana njegovog tima u osminu finala Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da su crveno-beli protiv Jedinstva morali da prelome meč već u prvom poluvremenu.
Vojvodina je na gostovanju savladala Jedinstvo iz Rumenke, rezultatom 2:0, čime je izborila plasman u narednu fazu Kupa Srbije, u kojem brani trofej pobednika. Međutim, Lalatović poručio da su ovakve utakmice najteže, te da Jedinstvo ima kvalitetan tim i dobre pojedince.
 
"Igrali su na domaćem terenu, koji je nešto manjih dimenzija. Organizovano su se branili, iako nema priče oko toga da se videlo da smo kvalitetniji tim. U prvom poluvremenu smo morali da rešimo meč, jer smo imali tri-četiri stopostotne šanse. Na poluvremenu sam igračima zamerio da ovakve utakmice moraju da shvate ozbiljno, jer ovo je Kup, igra se samo jedan meč i popravnog nema. Rekao sam im da kad ne iskoriste četiri stopostotne šanse, onda može da usledi kazna iz kontre ili prekida. U drugom poluvremenu smo isto imali dosta šansi, dali dva gola, zasluženo pobedili i kvalifikovali se u osminu finala Kupa", naveo je Lalatović.
 
Već u nedelju, Vojvodinu očekuje prvenstveno gostovanje u Užicu, gde će se sastati sa ekipom Zlatibora.
 
"Svuda idemo sa očekivanjem da pobedimo. Zlatibor je sad izgubio, po mom mišljenju nezasluženo, jer su odigrali dosta kvalitetno. Preuzeo ih je Zoran Njeguš, koji je sjajan trener i moj veliki prijatelj", izjavio je Lalatović.
 
Utakmica između Zlatibora i Vojvodine igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Užicu, sa početkom u 14 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport