Voša ide na Zlatibor: Pobedom da zadržimo drugo mesto

Fudbaleri Vojvodine gostovaće ekipi Zlatibora iz Užica, u 12. kolu Superlige Srbije.
Posle plasmana u osminu finala Kupa Srbije, crveno-beli žele dobar rezultat i u prvenstvu, što će pokušati da ostvare protiv kluba koji ove sezone po prvi put učestvuje u najelitnijem domaćem fudbalskom rangu.
 
Voša će pokušati i da pobedom ostane na istom bodovnom saldu kao Partizan ili pak da preskoči beogradski klub na tabeli, u slučaju da niški Radnički iznenadi crno-bele.
 
Prema rečima pomoćnog trenera Vojvodina Dragana Šarca, cilj crveno-belih je da se pobedom u Užicu zadrže na deobi drugog mesta na tabeli.
 
"Prošli smo dalje u Kupu, ali ta utakmica je već u arhivi. Protiv Zlatibora ćemo dati maksimum i pokušati da osvojimo nova tri boda kako bismo ostali na drugom mestu, zajedno sa Partizanom, koji ima isti broj bodova kao i mi", kaže Šarac.
 
Vojvodina ove sezone u prvenstvu ostvaruje promenljive rezultate na gostovanjima, s obzirom na to da je na šest utakmica ostvarila tri pobede, jedan remi i dva poraza.
 
"Imali smo pad u igri na tri-četiri utakmice zaredom, pri čemu smo u pojedinim situacijama iskazali malu dekoncentraciju. Protiv Novog Pazara, u prvih 25 minuta nismo iskoristili tri-četiri stopostotne šanse, a potom smo primili neke školske golove, kao mala deca. Dobili smo tri gola za 10 minuta i ušli u problem. Potrudićemo se da neutrališemo naše mane i da, ovoga puta, iskoristimo svoje šanse", ističe Šarac.
 
Očekuje se da će crveno-beli protiv Zlatibora zaigrati u najjačem mogućem sastavu.
 
"Objektivno, imamo 16-17 dobrih igrača i ko god od njih da zaigra, ako da 100 posto, tu nema neke velike razlike. Najbitnije je to da nas krasi dobra atmosfera i da funkcionišemo po principu „svi za jednog – jedan za sve“, a mislim da se to odražava i na teren. Imali smo problema protiv Javora i Novog Pazara, što ne treba da nam se dešava. Međutim, namesti se takav dan da promašiš dosta šansi i onda budeš kažnjen", rekao je Šarac.
 
Utakmica između Zlatibora i Vojvodine igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Užicu, sa početkom u 14 časova.
  • PREDSKAZANIJE

    24.10.2020 21:05
    Zlobnici tvrde...
    Loše se piše po Vošu, kad TraLalatović pusti nekog od pomoćnika da najavljuje predstojeći susret?! Koliko je istine u tome, brzo ćemo videti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.