Odbojkaši Vojvodine maksimalno i protiv Partizana

Odbojkaši Vojvodine NS seme, u sedmom kolu Superlige, slavili su na gostovanju protiv ekipe Partizana maksimalnim rezultatom.
Rezultat po setovima bio je 25:23, 25:21, 25:23.
 
Novosađani u ovom meču nisu mogli da računaju ni na jednog korektora - i Blagojević i Buša su bili van stroja, pa je na toj poziciji zaigrao Pavle Perić. Iako su crveno-beli vodili gotovo tokom celog prvog seta, domaćin je uspeo da uvede set u neizvesnu završnicu. Na kraju je Vojvodina bila sigurna i stavila tačku na ovaj set za vođstvo od 1:0.
 
Nova uzbuđenja doneo je drugi period. Uz rezultatsku klackalicu konačno su se Novosađani malo odvojili u drugom delu seta, stigli do 21:18, te mirno priveli set kraju za 2:0.
 
U trećem setu puleni trenera Siniše Gavrančića kontrolisali su igru i rezultat, ali je, ipak, u nekoliko navrata rival bio veoma blizu. U finišu je Partizan stigao i do izjednačenja (22:22), ali je to bilo sve što je mogao da uradi. Perić je doneo 23:22, odmah zatim bilo je i 24:22 za Vojvodinu, a za još jednu maksimalnu pobedu precizan je u napadu bio ponovo Perić.  
 
"Iako je bilo 3:0, nismo baš tako lako stigli do pobede. Međutim, najvažnije je da smo uzeli tri nova boda i trijumf nam mnogo znači, jer nismo nastupili kompletni zbog povreda", kaže kapiten Stevan Simić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.