VIDEO: Drinčić pod prečku sa gotovo 40 metara za novo slavlje Voše

Fudbaleri Vojvodine slavili su na gostovanju protiv Zatibora, rezultatom 2:0, u 12. kolu Superlige Srbije.
Golove su postigli Drinčić u 58. i Andrić u 78. minutu meča.
 
U prvom poluvremenu nije viđeno mnogo uzbuđenja, tek jedna poluprilika za Vošu u 16. minutu, kada je loptu opalio Drinčić.
 
Upravo će kapiten Voše postiće fenomenalan gol udarcem iz daljine u drugom poluvremenu. Šutirao je Drina sa gotovo 40 metara, poslavši loptu pod prečku Čubrakovića. 
 
Iako ima punih 36 godina, Drinčić iz utakmice u utakmicu pokazuje da je upravo njegova igra na sredini kičma Vojvodine. 
 
 
Nastavila je Voša da napada, ali se na drugi gol čekao 78. minut i centaršut iz kornera. Udarac iz ugla izveo je Drinčić, koji je pronašao Andrića u petercu domaćina, pa beku Voše nije bilo teško da savlada čuvara mreže Zlatibora. 
 
Mogli su crveno-beli i do 3:0, kada se u odličnoj prilici, na nekih devet metara od gola, našao mladi Đuričin, ali je loptu poslao iznad prečke.
 
Vojvodina je trenutno drugoplasirana na tabeli, a da li će na toj poziciji ostati do narednog kola, znaće se posle sutrašnjeg gostovanja Partizana u Nišu.
  • Z

    25.10.2020 20:20
    Mozemo se radovati Vosinim domacim pobedama ali sta to vredi kada se kao mehur od sapunice rasprsne u Evropi.
  • Detos

    25.10.2020 18:36
    Srpska Atina
    Samo napred Vojvodina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport