Otkazan meč odbojkaša Vojvodine zbog zdravstvenog stanja igrača

Odbojkaški klub Vojvodina neće igrati utakmicu protiv Mladog radnika, zakazanu za subotu, 31. oktobar, zbog zdravstvenog stanja pojedinih igrača.
Otkazan meč odbojkaša Vojvodine zbog zdravstvenog stanja igrača
Foto: 021.rs
U klubu poručuju da odbojkaši iz redova državnog šampiona ne pokazuju simptome korona virusa, ali će svi biti testirani. Meč je otkazan u dogovoru sa timom iz Požarevca.
 
Sportski direktor Vojvodine Slobodan Boškan kaže da su iz istog razloga morali da otkažu i prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije, koja je pomerena za 3. novembar.
 
"Većina igrača trenira, ali su roviti i najvažnije je da se skroz oporave i budu spremni za taj kup meč u Subotici. Ni kod jednog igrača nije potvrđeno da je pozitivan na kovid-19, ali će svi koji nastupaju na utakmici sa Spartakom biti testirani. Iako ne pokazuju simptome, uradićemo test da bismo bili sigurni. Veoma je važno održati kontinuitet u takmičenjima, ali je najvažnije u ovim momentima pokazati ozbiljnost, ponašati se odgovorno i misliti na opštu dobrobit", kaže Boškan.
 
Termin utakmice osmog kola Superlige biće naknadno određen.
  • Covid-19

    30.10.2020 17:51
    Sportske dvorane treba zatvoriti,one su leglo zaraze pogotovo ako sportisti ne nose maske. Nocu se izlazi na svakakva mesta a preko dana se trenira u zatvorenom prostoru a koliko znam na spensu dnevno prodje na stotine sportista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport