Vojvođanska liga Jug: Novosadski timovi bez pobede

Utakmice 13. kola Vojvođanske lige Jug, u kojoj se takmiče i novosadski timovi, odigrane su za vikend.
Novosadski timovi ovog puta nisu imali mnogo sreće, ali je Novi Sad pokazao da može da parira i ekipama iz vrha tabele. 
 
"Kanarinci" su išli na gostovanje u Divoš prvoplasiranom Hajduku, izborivši bod rezultatom 1:1. Iako su Divošani kontrolisali meč, prvi do gola su stigli gosti, preko Ignjića. Hajduk je izbegao ovosezonski treći poraz pogotkom Halilovića.
 
Od Indeksa se očekivalo da će slaviti na domaćem terenu u duelu protiv Podrinja, koje ove sezone ne igra kao prošle. Pali su na još jednom ispitu "studenti". Da će sreću protiv Podrinja morati da potraže u prolećnom ispitnom roku nagovestio je Janković, a pobedu gostiju od 2:0 potvrdio je Mijailović u nadoknadi vremena.
 
Crvena zvezda sa Najlona dočekala je goste iz Beočina. U komšijskom duelu bodovi su podeljeni na ravne časti - jedan za domaćina i jedan za goste. Posle 90 minuta rezultat je bio 1:1.
 
Utakmica između Jedinstva iz Rumenke i Mladosti iz Bačkog Jarka je odložena. 
 
Treba napomenuti i da je Sloga iz Erdevika u prošlom kolu kažnjena oduzimanjem tri boda, dok je trener ekipe Darko Baljak kažnjen zabranom obavljanja posla u narednih šest meseci. Razlog tome je što je prekršen član 68. Disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Srbije, koji predviđa kaznu ukoliko "igrač ili fudbalski radnik nagovara tim da iz bilo kojih razloga napusti teren ili ne započne igru". Sloga je u prošlom kolu poražena od Podunavca sa 3:0.
 
U ostalim mečevima igrali su: Sloga - Sloboda 3:1, Sloga - Sremac Vojka 2:1, Jadran - Podunavac 2:2, Budućnost - Radnički 1:0, Borac - Jugović 4:0.
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport