Košarkaši Vojvodine nepobedivi, savladana i Kolubara

Košarkaši Vojvodine zabeležili su sedmi trijumf u sezoni, pošto su u 7. kolu Košarkaške lige Srbije savladali Kolubaru, rezultatom 87:82.
Košarkaši Vojvodine nepobedivi, savladana i Kolubara
Foto: 021.rs
Novosađani su nakon egala u prvom poluvremenu preuzeli inicijativu na početku drugog i tako napravili veću razliku. Iako su domaćini u poslednjoj deonici ozbiljno pretili da je ugroze, Vojvodina to nije dopustila i tako zabeležila pobedu nad Kolubarom u sedmom kolu Košarkaške lige Srbije.
 
Vošu su do pobede vodili Beslać sa 17 poena, a pratio ga je Gaćeša sa 16, Nikolić sa 13, Bjelica sa 12. Aleksa Nikolić bio je najefikasniji u timu Vojvodine kada su u pitanju skokovi (9), te asistencije (8). 
 
Vojvodina je definitivno ovosezonska senzacija Košarkaške lige Srbije, s obzirom na to da prikazuju znatno drugačiju igru u odnosu na prošlu sezonu, kada je trebalo da ispadnu iz ovog ranga takmičenja.
 
Posle sedam odigranih utakmica, Novosađani imaju sedam pobeda i jedini su neporaženi tim u šampionatu.
 
U narendom kolu ih očekuje derbi, jer će 14. novembra na svom terenu dočekati drugoplasirani Zlatibor.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport