Kabel slavio protiv Železničara, Mesarović u odličnoj formi

Fudbaleri Kabela savladali su u gostima ekipu Železničara, rezultatom 2:0, u 17. kolu Prve lige Srbije.
Golove za novosadski tim dali su Aleksandar Mesarović u 39. i Slobodan Novaković u 56. minutu utakmice.
 
Išao je Kabel na gostovanje kod slabijeg protivnika, te su se tri boda očekivala i pre početka meča.
 
Bilo je šansi na obe strane u prvom poluvremenu, fudbaleri Železničara su pogodili stativu, ali nisu uspevali da savladaju Kneževića.
 
Do prvog gola Kabel je stigao nakon što se lopta odbila do Mesarovića, kojem nije bilo teško da je prosledi u nebranjenu mrežu. Mesarović se ove sezone preporodio i pruža odlične partije u dresu kluba koji igra kraj Štranda.
 
U nastavku je Kabel nastavio da preti, pa je jedan od defanzivaca domaćina oborio kapitena gostiju. Sudija je pokazao na belu tačku, a sa 11 metara bio je precizan Novaković. Mogao je Kabel i do 3:0, ali je Vidakov u situaciji 1:1 sa golmanom Železničara, pogodio stativu.
 
Novosađani su upisali svoj 10. trijumf u ovoj sezoni, što ih ostavlja na drugom mestu sa 35 bodova. Ispred njih je Radnički sa 40 bodova, dok šest bodova manje, ali i utakmicu manje, ima Grafičar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport