Šarac: Sa Radničkim igramo jako zanimljive mečeve

Fudbaleri Vojvodine u ponedeljak gostuju ekipi Radničkog u Nišu, u 16. kolu Super lige Srbije.
Vojvodina ovaj meč dočekuje nakon plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije, dok je Radnički u osmini finala neočekivano poražen od drugoligaša IMT-a.
 
U poslednje tri-četiri godine, utakmice između Radničkog i Vojvodine su bile vrlo zanimljive, a pomoćni trener Voše Dragan Šarac veruje da će tako biti i ovoga puta.
 
– Sa Radničkim iz Niša igramo jako zanimljive mečeve i to je jako težak protivnik. Poslednje tri utakmice su izgubili i sigurno imaju bodovni problem, ali će dati svoj maksimum da se vrate na pobednički kolosek. Tamo smo uvek imali teške utakmice. Poslednji put smo uspeli da pobedimo i nadam se da ćemo se ponovo sa bodovima vratiti u Novi Sad – kaže Šarac.
 
Zajedno sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem i drugim pomoćnim trenerom Vidakom Bratićem, on je pre povratka u Vojvodinu bio deo stručnog štaba Radničkog, pa dobro poznaje ovu ekipu. Pobedom nad Proleterom u Kupu, Vojvodina je uspela da se uzdigne nakon poraza u derbiju od Crvene zvezde, čime je prekinula niz nepobedivosti na svom terenu koji je trajao punih 14 meseci.
 
– Mi smo protiv Zvezde izgubili zbog nekih naših grešaka, nakon toga smo imali Proleter u Kupu, pa će nam ovo biti treći težak meč za kratko vreme. Međutim, mi jednostavno moramo da pobeđujemo i ostvarimo naš cilj, a to je prvenstveno izlazak u Evropu, a onda i da vidimo da li postoji šansa za još nešto – napominje Šarac.
 
Zbog povreda, za Vojvodinu protiv Radničkog sigurno neće nastupiti Nikola Simić, Siniša Saničanin i Mirko Topić, dok zbog četiri žuta kartona pravo igranja nema Mladen Devetak.
 
Utakmica između Radničkog i Vojvodine igra se sutra od 16 časova na stadionu "Čair" u Nišu.
  • Wolf 359

    29.11.2020 16:04
    Kakav je dil pao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.