Vojvodina bolja od Radničkog u Nišu

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog u Nišu rezultatom 1:0 (1:0), u 16. kolu Super lige Srbije.
Pobednički gol postigao je Vukadinović u 14. minutu. 
 
Vukadinović je prošao po desnoj strani i odigrao pas do Drinčića, koji je šutirao sa oko 25 metara, Ristić je odbranio, a lopta se potom odbila do Gemovića, koji je uputio pas pred gol Radničkog, a na loptu je natrčao Vukadinović i sa pet metara je prosledio u mrežu. 
 
Zbog prigovora sudiji na to što nije dosudio faul u korist domaćina, žuti karton u ekipi Radničkog dobio je Borivoje Ristić.
 
U 85. minutu, Vojvodina je imala stopostotnu priliku za gol. Stojković je odigrao pas na desnu stranu ka Vukadinoviću, koji je uputio loptu pred gol Radničkog. Bojić je natrčao na loptu i šutirao iz prve sa četiri-pet metara, ali je lopta pogodila stativu.
 
Nakon duela u šesnaestercu Vojvodine, u 93. minutu, Filip Kasalica je prigovarao sudiji Milošu Milanoviću, zbog čega je dobio crveni karton.
  • Liman

    30.11.2020 20:04
    Bravo
    Idemo dalje! Platite ljude, zasluzili su.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport