Lalatović apeluje na Grad i upravu: Ne zanima me ko sa kim ne priča, napravite sastanak i isplatite igrače

Iako je njegov tim slavio na teškom gostovanju u Nišu, Nenad Lalatović je veći deo konferencije nakon meča posvetio stanju u klubu.
Lalatović apeluje na Grad i upravu: Ne zanima me ko sa kim ne priča, napravite sastanak i isplatite igrače
Foto: 021.rs
Fudbaleri Vojvodine slavili su 1:0 na gostovanju u Nišu, gde ih je dočekao Radnički. Ovo je 10. pobeda Vojvodine u prvenstvu i trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli. 
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je veoma ponosan na svoje igrače, ali je i kritikovao članove uprave zato što nisu došli da ih podrže.
 
"Ako uprava ovim igračima već ne daje plate, barem neka im da podršku", poručio je Lalatović.
 
On je ponovio da se igračima duguju dve plate, kao i rate i premije za osvojeni Kup i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.
 
"O ovome ću pričati na svakoj konferenciji, dokle god moji momci ne dobiju novac. Ja sa njima živim, znam o čemu smo danas pričali i znam šta osećaju. Oni su razočarani, iako znam da je svugde problem. Nama je generalni sponzor Srbijagas, velika firma na čelu sa gospodinom Bajatovićem, ali ne može ni on sve sam. Ako postoji neki problem između njih, neka sednu i pričaju. Neka se malo umeša i Grad, jer i oni su bili preponosni kad smo osvojili Kup. Ujedinite se i ugledajte se na to kako su se ujedinili zaposleni u FC 'Vujadin Boškov', igrači i ja. Mi živimo kao jedna porodica i ginemo za ovaj grb", naveo je Lalatović.
 
Trener koji je Vojvodinu doveo do drugog trofeja Kupa Srbije smatra da uprava kluba do naredne utakmice (5. decembar), mora da isplati dugovanja prema igračima i zaposlenima. 
 
"Sada vi pokažite kako se voli Vojvodina. Pokažite to navijačima, igračima koji to najviše zaslužuju, zaposlenima koji nam spremaju hranu, održavaju terene, čiste, peru… To je porodica koja dva meseca nije primila platu. Ovo je baš iz tog razloga velika pobeda mojih igrača, jer sam im rekao da hoću da mi budemo primer njima kako to izgleda kad se porodica drži na okupu. Danas smo izginuli za naše navijače, za grad Novi Sad, za sever Srbije i svakog Srbina koji voli Vojvodinu. Pokazali smo da ljudi, kada se ujedine, mogu jači da izađu iz problema", dodao je šef struke Vojvodine.
 
On je još jednom naglasio da klub teško može da ide napred ukoliko igrači i zaposleni nemaju redovna primanja.
 
"Krivo mi je zbog ovih momaka, jer nisu to zaslužili, kao ni zaposleni u FC 'Vujadin Boškov', koji rade za 30-40 hiljada dinara. U Novom Sadu i na severu Srbije ima mnogo moćnih ljudi, uključujući i one koji vode naš grad. U poslednjih godinu dana, deca koja su ranije navijala za Zvezdu i Partizan, opet su, zbog dobrih rezultata, počela da navijaju za Vojvodinu, što je dobro za Srbiju i srpski fudbal. Zato poručujem svima da zanemare to ko sa kime ne priča, jer mene to ni ne zanima. Neka naprave jedan sastanak i neka napokon isplate ono što se duguje. Moji igrači su moja porodica i za njih sam spreman da poginem, ali ću se boriti do poslednjeg dana da dobiju ono što im pripada", zaključio je Lalatović.
  • Marko

    04.12.2020 10:06
    Neka vam sada pomazu navijaci-dileri droge i ostali biznismeni Gajic, Buturovic naslednik i slicni.
    Ne davati pare iz budzeta za fudbal. Katanac na klub!
  • Novi Sad

    03.12.2020 16:22
    Vojvodina
    Navijam za Partizan, Lalatovica ne mogu ocima da vidim jer je zvezdas bio i takav ce umreti. Sto se tice ovih izjava u pravu je 100%, fudbaleri su profesionalci i moraju dobiti dogovorene nagrade i plate ili papire da su slobodni. Nema tu neke patetike, a kada je u pitanju Srbijagas, pitanje je zasto su se hvatali u kolo ako ne mogu ostati do kraja i platiti obecano. A ovi nacionalisti koji se hvataju za temu severa Srbije ?? Neka ne citaju vesti iz sporta jer nemaju nista pametno da komentarisu u sportski. Vestim.
  • Mali

    02.12.2020 17:37
    Javi se Cvjetićaninu, kod njega je kesa sa parama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.