Vojvođanski Jug: U derbiju Jedinstva i Novog Sada bez pobednika

Jesenji deo šampionata u Vojvođanskoj ligi Jug je završen, a poslednje kolo u 2020. godini obeležio je derbi Jedinstva iz Rumenke i Novog Sada.
Oba tima su želela da pobedom završe jesenji deo sezone, a ta želja bila je primetna tokom čitave utakmice.
 
Bilo je prilike na obe strane, ali do prednosti stiže Jedinstvo nakon uigrane akcije. Trišić je izveo aut, pronašao Tepića koji ju je glavom prebacio na drugu stranu šesnaesterca, gde je našao Mitrovića, koji je bio precizan i smestio loptu u malu mrežu golmana Novog Sada.
 
U nastavku je viđena ista situacija, napadi na obe strane, ali su mreže mirovale sve do samog kraja utakmice i 92. minuta, kada je Branković priredio hladan tuš domaćinu iz Rumenke. Svirao je sudija faul na nekih 20-ak metara od gola Jedinstva. Glišiću je lopta nekako ispala iz ruku, a najsnalažljiviji je bio Branković koji je proturio loptu u gol. 
 
Jedinstvo i Novi Sad mogu da budu zadovoljni postignutim u ovoj polusezoni, s obzirom na to da su u VLJ ušli iz Novosadske lige. 
 
Rumenčani mogu da budu i više nego zadovoljni jer polusezonu završavaju na drugom mestu na tabeli, sa samo tri boda zaostatka za prvoplasiranim Divošem. Dostižna je to razlika i Jedinstvo svakako može da se bori za svoje mesto u Srpskoj ligi Vojvodina.
 
Novi Sad završava polusezonu na četvrtom mestu sa 30 bodova, tri boda manje od trećeplasiranog Borca i sa samo bodom više od Slobode iz Donjeg Tovarnika. 
 
Indeks je na sedmom mestu i u poslednjem kolu je pobedio Slobodu, rezultatom 2:1. Studenti su igrali promenljivo ove sezone, ali su pokazali da mogu znatno više od sedmog mesta.
 
Cement iz Beočina je u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata podelio bodove sa Sremcem iz Vojke (2:2), a polusezonu završava na devetom mestu. 
 
Crvena zvezda sa Najlona je 12. na tabeli, a za vikend je uspela da savlada Radnički, rezultatom 2:1.
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport