Zbiljić odgovorio Lalatoviću: Vučević treba da ostane van unutarklupskih sukoba

Predsednik "Energotehnika Južna Bačka" i član sponzorskog tima FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić reagovao je na današnju izjavu Nenada Lalatovića da bi gradonačelnik Miloš Vučević trebalo da se uključi u rešavanje problema u novosadskom superligašu.
Zbiljić odgovorio Lalatoviću: Vučević treba da ostane van unutarklupskih sukoba
Foto: 021.rs
Zbiljić je naveo kako je Vučević najzaslužniji za razvoj sporta u gradu, kao i da "nikad više novca nije bilo isplaćeno klubovima na teritoriji Novog Sada". 
 
"Smatram da je nedopustivo da bilo koji funkcioner bilo kog kluba uvlači Vučevića u međuklupske i unutarklubske sukobe. Smatram da je on ozbiljna institucija za sebe i da mora da ostane izvan unutarklupskih sukoba u jednom klubu u Novom Sadu", rekao je Zbiljić za Tanjug. 
 
Lalatović je danas zamolio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se uključi u rešavanje problema u Vojvodini, i da urazumi dve zaraćene strane, pritom pozvavši gradonačelnika Vučevića i upravu na čelu sa Dušanom Bajatovićem da sednu i naprave dogovor. Šta je sve Lalatović govorio na uzbudljivoj konferenciji, možete da čitate na OVOM LINKU
 
Predsednik OK Vojvodina je rekao i da je Vučević "kao majka prema svima, a ne prema nekom kao majka, a nekom maćeha". 
 
Zbiljić je pre nekoliko godina bio član uprave FK Vojvodina, dok je predsednik bio Vojislav Gajić, koji se pre nekoliko meseci ponovo povukao sa ove funkcije. Tada je napustio klub zbog neslaganja sa navijačima, a upravo deo njih mu je ovih dana uputio reči hvale za vođenje kluba, na čemu im se biznismen blizak Srpskoj naprednoj stranci zahvalio. 
 
Zbiljić i "Energotehnika Južna Bačka" su se u FK Vojvodina vratili u avgustu 2019, više od dve i po godine nakon što je napustio klub. 
 
Ova kompanija je prošle godine klubu uplatila 11,7 miliona dinara, navodi se u finansijskom izveštaju koji je objavljen na sajtu novosadskog superligaša. 
 
Otkad je Zbiljić predsednik OK Vojvodina, tim beleži niz uspeha, dominirajući domaćom odbojkom već nekoliko godina.
  • Ns 49

    06.12.2020 17:16
    Vojvodini sad baš ide dobro i treba joj pomoći na svaki mogući način.
  • Podbarac1

    05.12.2020 17:50
    Kako zaradjuje te tako i delit
    Mislim da je vreme da se svi klubovi privatizuju, P a neka vode brigu vlasnici.
  • @FDEG

    05.12.2020 14:53
    Druže, ukoliko te nastavnica/profesorica srpskog u online nastavi uhvati sa "najači", obrao si bostan, poput FKV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.