Lalatović potvrdio: Milan Kosanović novi sportski direktor Vojvodine

Milan Kosanović biće novi sportski direktor Vojvodine, potvrdio je šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Lalatović.
Voša je danas počela pripreme za prolećni deo šampionata, a na okupljanju igrača nije bilo novajlija. Ipak, kako prenosi Mondo, jedno od glavnih pitanja je rešeno.
 
"Problem sportskog direktora je, ja se nadam, rešen. Biće to gospodin Milan Kosanović. Svi ga znaju u Novom Sadu, on je Novosađanin, bio je trener Vojvodine, radio i u Crvenoj zvezdi. Ja se nadam da će on već od utorka ili srede biti na svom radnom mestu. Mi smo obavili neke razgovore, još je to bilo nezvanično", kazao je Nenad Lalatović u obraćanju medijima.
 
Lalatović, koji se u nekoliko navrata žalio da je obavljao više funkcija u klubu, između ostalog i onu sportskog direktora, sada kaže da će mu biti lakše, jer će imati kome da se obrati i zatraži pomoć.
 
"Što se tiče pojačanja, zavisi od odlazaka. Treba dovesti dva-tri igrača, da se doda malo sveže krvi. Ako se ne dovede niko, neće biti smak sveta, ja mogu da radim sa ovim igračima", poručio je Nenad Lalatović.
 
Kosanović je pre dolaska u Crvenu zvezdu obavljao brojne funkcije u Vojvodini, bio je u jednom trenutku i šef stručnog štaba, ali upravo u Novom Sadu se specijalizovao za rad sa mladim igračima. Zbog te reference kooptiran je u stručni štab Veljka Paunovića, bio je i selektor omladinske reprezentacije Srbije, da bi vrlo brzo dobio poziv sa Marakane. Nekoliko inidividualnih treninga na Zlatiboru sa igračima poput braće Ilić, i Dejana Joveljića, bila su dovoljna Vladanu Milojeviću da Kosanovića pozove u stručni štab.
 
Zajedno sa Milojevićem, Milan Kosanović je otišao u Al Ahli, odakle se vratio pre mesec dana zbog zdravstvenih problema. Tačnije, povrede noge. Upravo u tom periodu Kosanović je gledao sve mečeve novosadske Vojvodine, i praktično počeo da skenira situaciju u klubu gde je počeo vrlo lepu karijeru. 
  • Stara dama

    05.01.2021 16:11
    naš klub
    Obzirom da je fk Vojvodina samo jedan u nizu "društvenih" projekata finansiranih velikim delom iz budžeta (manji deo- trgovina nar...), apsolutno pravo svih građana koji plaćaju porez je pre svega da odlučuje zatim kritikuje rad kluba, a obaveza državnih organa je da nas izveštavaju o poslovanju, plaćanju svih poreskih obaveza za svaku ostvarenu transakciju (smeh u pozadini, jel da?)

    U suprotnom klub se privatizuje, sagradi i izmesti stadion (što se dugo čeka) skine sa grbace građana, posluje kao većina privatnih firmi. Pravi rezultate na osnovu kojih on/klub puni budžet grada i države prodajući karte, dresove, lokale... šta god.

    Tek tada mogu da rade "kako im se hoće" stvarajući profit ili katanac na vrata. Tada će valjda birati tenera, direktora, igrače, zaposlene koji odgovaraju postavljenim ciljevima a ne ...

    Ovako se igraju za naše novce...evo već 30. i više godina!
  • ALUMNI

    04.01.2021 23:40
    PREPIRKA
    Izmedju trenera i direktora na temu ko više voli zvezdu....
  • @NS

    04.01.2021 21:19
    ZAMENA TEZA
    Kosan nije otišao svojevoljno. Njegovo proterivanje iz Voše, je maslo "firminih" akvizicija(tzv. spasilaca kluba) pumpadžije i njegovog fikusa mijića. Neupućeni ne bi trebalo da brkaju pojmove i šire neistinu... Slaninari, stvaranje animoziteta prema novom sportskom direktoru, bio bi korak unazad. Pustimo čoveka da radi, pa ako ne bude valjao, biće vremena i da ga kritikujemo.
    PS... Našu decu su u čergu odveli menaždžeri i njihovi roditelji, nezadovoljni realizacijom ugovorenih obaveza, od strane pomenutog dvojca(pumpadžija & fikus) bez kormilara. Podsećanja radi, u pitanju je tzv. Pantina generacija, a znamo da je i sam Pantelić tada napustio klub, pod nerazjašnjenim okolnostima!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport