Tri Vošina fudbalera pozvana na američku turneju reprezentacije

Fudbaleri Vojvodine Aranđel Stojković, Miljan Vukadinović i Nemanja Čović nosiće dres Srbije na predstojećoj mini turneji reprezentacije Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama.
Tri Vošina fudbalera pozvana na američku turneju reprezentacije
Foto: 021.rs
Fudbalski savez Srbije planira da od 21. do 31. januara boravi u SAD, gde bi trebalo da odigra dva meča - protiv Dominikanske Republike i Sjedinjenih Američkih Država.
 
Reprezentacija će biti sastavljena od igrača iz domaćeg šampionata, a sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović otkrio je da će tri Vošina prvotimca učestvovati na ovoj turneji. Vojvodinu će predstavljati Aranđel Stojković, Miljan Vukadinović i Nemanja Čović.
 
Sva tri fudbalera pružila su dobre partije u jesenjem delu sezone, Vukadinović i Čović su se, uz Bojića, istakli u napadu, dok se Stojković dosta dobro pokazao na poziciji desnog beka. 
 
"To je pokazatelj dobrog rada kluba, oni će predstavljati Vojvodinu i nama je čast da što više igrača bude deo reprezentacije Srbije. Oni će poći sa nama u Tursku, a posle utakmice protiv Zorije, vratiće se u Srbiju i 21. januara putuju za SAD. To će napraviti male probleme za naš tim, ali je reprezentacija iznad svega i svi mi radimo u interesu toga da nacionalni tim bude što kvalitetniji i uvek ćemo biti otvoreni za saradnju", poručio je Kosanović.
 
Turneja nacionalnog sastava zakazana je u momentu kada Srbija nema selektora, ali će "orlove" iz domaćeg šampionata, prema pisanju medija, predvoditi Ilija Stolica, koji je selektor omladinske reprezentacije, a ranije je vodio i Vojvodinu.
 
Plan je da reprezentacija u SAD otputuje 21. januara, a da 25. u Santo Domingu odigra utakmicu sa Dominikanskom Republikom. Meč sa Sjedinjenim Američkim Državama igraće se 31. januara, u Orlandu.
  • ARMAGEDON

    13.01.2021 16:10
    Kakva Voša
    Ovo je Zvezda B
  • x

    13.01.2021 15:22
    y
    usred ove finansijske krize i pandemije mi imamo para da šaljemo fudbalsku zgubidansku reprezentaciju na nekakvu mini turneju u ameriku?

    eto novinarima prilike da se pokažu i saznaju koliko ovo mini turnejisanje košta.

    ima li više iko normalan u ovoj zemlji?

    instant propast je preblaga kazna za nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.