Fudbaleri Vojvodine na pripremama u Turskoj, u subotu prva utakmica

Fudbaleri Vojvodine startovali su sa treninzima u Turskoj, gde će u narednih 15 dana odraditi glavni deo priprema za narednu polusezonu.
Igrači će pripreme odraditi na njima već poznatoj lokaciji, u Antaliji (Beleku), gde su odradili i prethodne zimske pripreme.
 
Vojvodina će tokom petnaestodnevnog boravka u Turskoj odigrati šest planiranih prijateljskih utakmica, protiv Altaja (16. januara), ukrajinske Zorije (19. januara), slovenačke Mure (22. januara), bugarske Slavije (25. januara), Lokomotive iz Moskve (27. januara) i Akmata iz Groznog (28. januara).
 
Sa treninzima se počelo u petak, po sunčanom vremenu i temperaturi od oko 15-16 stepeni. Crveno-beli su najpre odradili uobičajene vežbe zagrevanja, a potom, podeljeni u tri ekipe, igrali naizmenično na dva gola, ali na skraćenom terenu. Šef stručnog štaba Nenad Lalatović je sa strane pratio rad svojih fudbalera, te im povremeno ukazivao na određene korekcije koje zahteva od njih na terenu, a na kraju treninga, igrači su šutirali penale.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine, Nenad Lalatović, odlučio se da u Tursku povede 28 igrača.
 
Golmani: Nikola Simić, Nemanja Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Željko Brkić;
 
Odbrana: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Siniša Saničanin, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Đorđe Đurić;
 
Vezni red: Nikola Drinčić, Bogdan Mladenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Veljko Simić;
 
Napad: Nemanja Čović, Momčilo Mrkaić
 
Osim Vošinih fudbalera, u avionu za Tursku nalazili su se i igrači Čukaričkog.
 
Povratak sa priprema planiran je za 29. januar, a sezona u domaćem prvenstvu biće nastavljena 6. februara kada će Vojvodina ugostiti ekipu TSC-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.