Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Novom Pazaru

Odbojkaši Vojvodine uspešno su otvorili drugi deo sezone, jer su na gostovanju u Novom Pazaru, u 12. kolu Superlige savladali istoimenu ekipu 3:0.
Sa nova tri boda odbojkaši Voše su se osamili na prvoj poziciji na tabeli.
 
Već na startu meča mešao je karte šef stručnog štaba Siniša Gavrančić, pa je duel počela postava u sastavu Todorović, Blagojević, Mašulović, Rudić, Perić, Kovačević i libero Brborić. Odgovornim pristupom, sigurnom igrom i sa malo grešaka brzo su se gosti odlepili, na tehničkom tajm-autu imali su 12:9, a vrlo brzo i 19:13. Šansu su do kraja seta dobili i Bošnjak i Prišić. U drugom periodu na terenu je bila i nova dijagonala Čubrilo - Buša, a mladi Bošnjak i Prišić ponovo su imali svojih pet minuta u drugom delu seta. Šampion je potpuno kontrolisao igru, pa je rutinski stigao do 2:0 u setovima.
 
I u trećem periodu crveno-beli miks igrao se praktično sa protivnikom, u finišu se na momenat približio Novi Pazar (17:20), ali to je sve što je mogao da učini protiv raspoloženog gostujućeg tima. Vojvodina je lako stavila tačku na meč za maksimalnu pobedu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.