Voša poražena sa 5:1 od slovenačke Mure

Slovenačka Mura trijumfovala je nad Vojvodinom, rezultatom 5:1, u prijateljskom meču u okviru priprema u Turskoj.
U duelu trećeplasiranih timova srpskog i slovenačkog prvenstva, jedini pogodak za Vojvodinu postigao je Bralić u 30. minutu, dok su strelci za Muru bili Bobičanec, Maruško, Klepač, Đurak i Maroša.
 
Nije se dugo čekalo na prvu dobru šansu za Vojvodinu, pošto su već u trećem minutu pred golom bili Zukić, a potom i Simić. Posle greške golmana slovenačkog tima, usledila je brza razmena pasova, Zukić je uputio dobar šut, čuvar mreže Mure je bio uspešniji, baš kao i kada je na odbijenu naleteo Veljko Simić.
 
Slovenački tim je ipak bio taj koji je postigao prvi pogodak, nakon greške Devetka u predaji pasa, Luka Bobičanec je iskosa sa nekih 17 metara, uz malo sreće od stative savladao Simića.
 
Nakon što je Vojvodina dominirala i delovala opasnije u uvodnim minutima utakmice, nakon primljenog gola slovenački tim je dobio vetar u leđa i bio je nešto konkretniji u svojim napadima, no, bez ozbiljnijih pokušaja u okvir gola Nikole Simića.
 
Izjednačujući gol za Vojvodinu je postigao Slavko Bralić, ali je posle samo tri minuta Mura došla do prednosti. Na startu drugog poluvremena Mura je povećala rezultat na 3:1. 
 
Lalatović je promenio gotovo čitavu postavu, ali nakon izmena nije došlo do promene rezultata za Vojvodinu. Naprotiv, Mura je u 67. minutu preko Đuraka povisila na 4:1, a konačan rezultat postavio je Maroš u 88, povisujući na 5:1. 
 
Voša nema nijednu pobedu na pripremama, pošto je u prva dva meča igrala nerešeno.
  • Vons

    24.01.2021 12:43
    Jedna jedina
    Lalatovicu i Kosane
    Ne zivi se od stare slave
    Stalno se moras dokazivati

    Ime i tradicija kluba ne dozvoljava da se
    utakmice sramno gube pa i prijateljske


  • Ale

    23.01.2021 16:51
    Pips
    Sad se vidi da Kosan i Simic
    nisu za Vosu
    Lalate bavi se trenerskim poslom
    A ne samoreklamiranjem

  • Miša

    23.01.2021 09:38
    @Nenad
    Kako bre nema veze? Napunili nam punu gajbu, ovo nije "poraz ko poraz" nego apsolutni debakl!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.