Topić: Nadamo se pobedi protiv Voždovca

Fudbaleri Vojvodine u sredu dočekuju ekipu Voždovca, u 22. kolu Super lige Srbije.
Posle uzbudljivog meča protiv Čukaričkog u prošlom kolu, crveno-beli se nadaju da će protiv Voždovca ostvariti prvu pobedu u ovoj polusezoni, iako znaju da taj cilj nije lako ostvariv.
 
To potvrđuju i reči prvotimca Vojvodine i mladog reprezentativca Srbije Mirka Topića (20), koji se u potpunosti oporavio od povrede i konkuriše za sastav za sutrašnji meč.
 
– Očekuje nas teška takmičarska utakmica, kakva je svaka u našoj ligi. Voždovac je na sredini tabele, a u prethodna dva susreta smo uspeli da ih pobedimo, pa se nadamo da će i ovoga puta biti tako. Nadamo se pozitivnom ishodu i idemo na tri boda – kaže Topić.
 
U prva dva kola ove polusezone, Vojvodina je ostvarila remi i poraz, ali to nije promenilo ciljeve kluba.
 
– Nadamo se da ćemo ponoviti uspeh iz prethodne sezone, odnosno da ćemo, kroz plasman među prve četiri ekipe na tabeli, izboriti plasman u Evropu. Takođe, pokušaćemo i da odbranimo Kup po prvi put u istoriji, što bi bilo još važnije – rekao je Topić.
 
Za utakmicu protiv Voždovca, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović neće moći da računa samo na lakše povređenog štopera Đorđa Đurića.
 
Meč između Vojvodine i Voždovca igra se u sredu od 16 časova na "Karađorđu".
  • Neko iz mase

    16.02.2021 21:57
    Umovi
    Nada umire poslednja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.