Voša ide u Lučane po nove bodove

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Mladosti iz Lučana, u nedelju, u 23. kolu Superlige Srbije.
Voša ide u Lučane po nove bodove
Foto: 021.rs
Nakon prve pobede u prolećnom delu sezone, crveno-bele čeka jedno teško gostovanje na kom se očekuje da opravdaju ulogu favorita. 
 
I dok je Voša treća na tabeli, Mladost zauzima 12. poziciju i ima pet vezanih kola bez pobede. Tri boda je odnela poslednji put početkom decembra, kada je na svom terenu savladala Novi Pazar. 
 
Međutim, prvotimac crveno-belih kaže da ih očekuje teško gostovanje, jer će tim koji je od početka prolećnog dela šampionata uzeo samo jedan, pokušati na sve načine da skine skalp ekipi koja se bori za svoje mesto u Evropi. 
 
Kao bivši igrač Mladosti iz Lučana, Nikola Andrić je odlčno upoznat sa ekipom i smatra da fudbaleri Vojvodine moraju da bude maksimalno skoncetrisani na igru kako bi se u Novi Sad vratili sa nova tri boda. Poručuje, novosadski tim ide u Lučane da se nadigrava.
 
"Igrao sam sa njima tri godine, sve su to iskusni, odlični igrači koji su imali sjajne karijere i znaju svoju ulogu u timu. Trener Neško Milovanović ima svoju taktiku koju već godinama igra i mi smo dobro upoznati sa tim. Sve u svemu moramo da budemo maksimalno skoncetrisani na utakmicu kako bi uzeli nova tri boda", zaključuje on.
 
Za utakmicu protiv Mladosti pod znakom pitanja su i dalje Čović i Đurić koji se oporavljaju od lakših povreda i na koje šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović neće još uvek sa sigurnošću moći da računa, dok su svi ostali spremni i konkurišu za sastav tima.
 
Meč između Mladosti i Vojvodine igra se u nedelju od 13 časova na stadionu u Lučanima, uz multiprenos na Areni sport 2.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.