Voša sutra dočekuje Napredak iz Kruševca

Fudbaleri Vojvodine u 24. kolu Superlige Srbije u petak, 26. februara dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca na "Karađorđu".
Voša sutra dočekuje Napredak iz Kruševca
Foto: 021.rs
Nakon remija u Lučanima primetno je da Vojvodina nije imala sjajan start u prolećnom delu sezone, te da je neophodno ostvariti pobedu na sutrašnjoj utakmici.
 
Vojvodina je do sad ukupno odigrala 50 takmičarskih utakmica sa ekipom Napretka, gde je zabeležila 31 pobedu, 4 remija i 15 poraza uz gol razliku 81:48 u korist Vojvodine. 
 
Statistika pokazuje da i pored pobeda, Vojvodina iz duela sa Napretkom izlazi sa minimalnom gol razlikom. O tome govori i mladi prvotimac Vojvodine Marko Bjeković.
 
"Sigurno da nas očekuje jedna teška utakmica. Napredak je jedna tvrda ekipa što pokazuju i prethodni rezultati sa njima. Nismo ih pobeđivali nekim ubedljivim rezultatom, sve su to bili mečevi sa minimalnom gol razlikom. Siguran sam da će Napredak dati svoj maksimum i pokušati da nam uzme bodove, ali očekujem da nakon 90 minuta mi budemo ti koji će ostvariti pobedu", rekao je Bjeković.
 
Za utakmicu protiv Napretka šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović neće moći da računa samo na Mirka Topića koji ima problema sa prednjom ložom, dok su svi ostali spremni i konkurišu za sastav tima. Meč između Vojvodine i Napretka igra se sutra od 15:30 časova.
  • Barka

    25.02.2021 23:56
    Zuti
    Bice dobra tekma ja cenim bar 3gola u mrezi naprednih
  • Novo naselje fkv

    25.02.2021 21:05
    Opet petak, radni dan...
    Opet ne može nas pedesetak na istočnu tribinu...
  • Vons

    25.02.2021 20:21
    Srpska Atina
    Napred Vojvodina
    Ponos svih novosadjana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.