Lalatović: Ostao bih u Vojvodini samo ako svi to žele, suludo da se pokreće postupak protiv mene

"Mislim da je suludo da se pokreće bilo kakav postupak protiv mene dva meseca pred istek ugovora. Zarad Vojvodine sam mnogo kazni platio, platiću i ovu ako sam pogrešio", poručuje šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović povodom izjave predsednika kluba da će se pokrenuti disciplinski postupak protiv trofejnog trenera.
Lalatović: Ostao bih u Vojvodini samo ako svi to žele, suludo da se pokreće postupak protiv mene
Foto: 021.rs
Mediji su za vikend preneli izjavu predsednika Vojvodine Dragoljuba Samardžića da će klub pokrenuti disciplinski postupak protiv Lalatovića, a kao razlog je navedeno komentarisanje sudijskih odluka. 
 
Već duže vreme vlada nesporazum između Lalatovića i aktuelne uprave kluba, a jaz su dodatno produbile njegove izjave u momentima kada igrači i radnici nisu dobijali plate.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, uprava bi nastavila saradnju sa Lalatovićem i ponudila bi mu novi ugovor pod uslovom da se bavi isključivo trenerskim poslom.
 
Lalatović kaže da ne zna šta je uradio da bi ga kaznali, dodajući da je tu informaciju dobio od novinara nakon meča sa Napretkom i da je bio u šoku kada je čuo za to.
 
"Meni ističe ugovor za dva meseca i ako se plaše da se ugovor sa mnom ne produži – ne mora da se produži. Ja bih ostao u Vojvodini samo ako svi to i žele. Nije u redu da se stvara ovakav pritisak meni i mojim igračima pred ovako bitnu utakmicu. Ja javno mogu da kažem da nisam ništa uradio. Jedina moja greška je to što sam izašao javno i tražio pare za zaposlene u klubu. Tada kad sam ja tražio pare, plate nisu bile na vreme, sad su isplaćene. Znam da to nije na meni da radim, ali ja ni na jedan način nisam oštetio svoj klub i svoju Vojvodinu. Ja Vojvodinu jako volim, ovde sam pronašao sebe. Mislim da je suludo da se pokreće bilo kakav postupak protiv mene dva meseca pred istek ugovora. Zarad Vojvodine sam mnogo kazni platio, platiću i ovu ako sam pogrešio. Izvinjavam se ako sam upravu kluba na bilo koji način uznemirio i prhvatam da platim kaznu za te ljude za koje sam se borio", kaže Lalatović.
 
Još uvek nije izvesno da li će Lalatoviću biti produžen ugovor i da li će on biti trener koji će Vojvodinu voditi u kvalifikacije za Ligu Evrope, ukoliko se izbori za to poziciju.

Prema nezvaničnim saznanjima, uprava bi nastavila saradnju sa Lalatovićem i ponudila bi mu novi ugovor pod uslovom da se bavi isključivo trenerskim poslom.

  • SIKTER

    01.03.2021 19:27
    Da svi žele da ostaneš verovatno ne bi pokrenuli postupak protiv tebe?!
  • Pedja

    01.03.2021 19:02
    Mafija
    Vojvodinom je zavladala klasična mafija. Zar SNS nije sramota ovog užasa? Znam da njih ničega nije sramota, ali ovo... Lalatovic čak izgleda simpatičan u odnosu na to društvo, uprkos stalnom šlihtanju Vučiću.
  • Ns boy

    01.03.2021 18:30
    Svi smo u ovom slucaju na strani Lalatovica,samo je napomenuo i dotakao se sudijskih greski od pocetka ovog dela i za sve je u pravu,ima i mnogo vise .Uprava izjavljuje da je zadovoljna sudjenjem,jesu oni normalni,veze nemaju s fudbalom.Ni u jednom momentu Lalat nije pravdao rezultate sa takvim sudjenjem,pogotovo nije zasluzio da ga preko medija kritikuju i razvlace iz njegovog kluba,ko da to rade po zadatku nekog treceg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.