Lalatović kažnjen zbog komentarisanja suđenja

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović kažnjen je sa 100.000 dinara zbog komentarisanja suđenja, odlučila je Disciplinska komisija FSS.
Lalatović kažnjen zbog komentarisanja suđenja
Foto: 021.rs
Strateg Novosađana rekao je da su sudije njegovim igračima "uskratile četiri boda na pravdi Boga", preneo je Sportski žurnal.
 
Postupak protiv Lalatovića pokrenuo je i njegov klub, FK Vojvodina. Šef struke Novosađana je rekao da je suludo da se protiv njega pokreće postupak dva meseca pred istek ugovora.
 
U klubu je i dalje nesigurno da li će se Lalatoviću, koji je sa timom osvojio Kup Srbije i vratio ga u Evropu, produžiti ugovor. 
 
"Meni ističe ugovor za dva meseca i ako se plaše da se ugovor sa mnom ne produži – ne mora da se produži. Ja bih ostao u Vojvodini samo ako svi to i žele. Nije u redu da se stvara ovakav pritisak meni i mojim igračima pred ovako bitnu utakmicu. Ja javno mogu da kažem da nisam ništa uradio. Jedina moja greška je to što sam izašao javno i tražio pare za zaposlene u klubu", poručio je Lalatović.
 
Osim Lalatovića, kažnjen je i doskorašnji trener Mladosti Nenad Milovanović, sa 300.000 dinara, takođe zbog komentarisanja.
  • Nenad

    05.03.2021 13:30
    Sramota
    Šta drugo očekivati od kluba u čijem upravnom odboru sede osuđivani kriminalci.
  • navijac

    05.03.2021 10:50
    Zasto se istina kaznjava?
  • V

    05.03.2021 10:25
    Lalatu 100 a onom 300 hiljada ... da se zna ko je predsednikov co'ek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.