Voša dočekuje Javor na "Karađorđu", borba za povratak na treće mesto

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Javora, u nedelju, 7. marta, u 26. kolu Superlige Srbije.
Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac kaže da njegovu ekipu očekuje još jedna teška utakmica.
 
"Prošle godine smo na 'Кarađorđu' odigrali jako tešku utakmicu protiv Javora, kada su nas sa nešto drugačijim sistemom pomalo i iznenadili. Međutim, nemamo drugog izbora sem da pokušamo da osvojimo tri boda i vratimo se što pre na treće mesto. Povređeni su Topić i Vukadinović, koji sigurno neće igrati, ali dobro je to što se u ekipu vraća Čović", poručuje Šarac.
 
Vukadinović je zadobio rasekotinu i ima kopče na nozi, te će Lalatović šansu verovatno dati mlađim igračima, dok se u ekipu vraća Čović.
 
"Mislim da tek treba da dođemo u pravu formu, da to kao ekipa nismo dostigli, ali se nadam da ćemo uspeti da pobeđujemo u kontinuitetu sve više i više", dodaje Šarac.
 
Vojvodini na megdan stiže Javor koji je 13. na tabeli i od starta drugog dela šampionata igra promenljivo. To ide na ruku Novosađanima, jer se njihov rival u borbi za treće mesto, Čukarički, koji im beži bod, za vikend suočava sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom. 
 
Utakmica na "Karađorđu" u nedelju počinje u 15 sati.
  • đile

    05.03.2021 14:08
    strašno
    Kakav skup kretena na jednom mestu....jezivo. Šta ovaj jadni narod trpi i plaća, horor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.