VIDEO: Mladost sa Satelita osvajač Kupa Novog Sada

Fudbaleri Mladosti sa Satelita osvojili su Kup Novog Sada savladavši u finalu ekipu Šajkaša iz Kovilja, rezultatom 2:0.
VIDEO: Mladost sa Satelita osvajač Kupa Novog Sada
Foto: 021.rs
Mladost GAT opravdala je ulogu favorita, te dobre partije u ovoj sezoni krunisala trofejom Kupa Novog Sada. To, vrlo verovatno, neće biti jedini uspeh ovog tima iz Novog Sada, s obzirom na to da su lider tabele u Srpskoj ligi Vojvodina i bore se za istorijski plasman u Prvu ligu Srbije.
 
Na terenu na Novom naselju Mladosti se suprotstavila ekipa Dušana Švedića, Šajkaš iz Kovilja koji se takmiči u petom rangu domaćeg fudbala, Novosadskoj ligi, gde je trenutno devetoplasirana ekipa.

Младост ГАТ је освојила први трофеј у овој сезони победом на Ковиљчанима - 2:0, у финалу Купа @fudbalski_savez_ns....

Posted by Novosadski fudbal on Среда, 10. март 2021.
 
Iako je Mladost bila ubedljivi favorit, te su igrali i na domaćem terenu, Saša Filipović nije mnogo kalkulisao i nije pravio velike promene u timu.
 
Mladost je do pobede od 2:0 došla golovima Asanija i Radovića.

 
Lider Srpske lige Vojvodina nastavlja takmičenje u trećem rangu, boreći se za plasman u Prvu ligu Srbije, a borbu za novi trofej vodiće i u Kupu Vojvodine.
  • Srpski Kojoti

    11.03.2021 21:42
    Bravo Novo Naselje
    Браво Којоти
  • Mr. Koska

    11.03.2021 10:44
    Forzza Mladost
    Kup je naš :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport