Voša danas u Beogradu igra drugi meč finala plej-ofa

Drugi meč finala plej-ofa prvenstva Srbije u odbojci, između Vojvodine i Partizana, biće odigran danas od 19 časova u Beogradu.
Voša danas u Beogradu igra drugi meč finala plej-ofa
Foto: 021.rs
Meč će se igrati u hali Master u Zemunu.
 
U prvom meču Vojvodina je rutinski slavila sa 3:0 na svom Spensu.
 
Vojvodina, koja je četvorostruki uzastopni prvak Srbije, ove godine ima motiv više da trijumfuje, jer slavi 75 godina postojanja, ali i zbog toga što bi od ove sezone šampion Srbije trebalo da nastupa direktno u najjačem evropskom klupskom takmičenju - Ligi šampiona.
 
Voša je na svom terenu tokom prvog meča u subotu potvrdila kvalitet, sigurnost i sposobnost da i onda kada ne ide baš sve maksimalno, u najvažnijim momentima prelomi, pokaže čvrstinu, strpljivost i upornost, ističe šef stručnog štaba prvaka Slobodan Boškan.
 
"Očekujem da će tamo biti teže, da će oni igrati slobodnije, ali isto tako očekujem da ćemo mi od početka pokazati agresivnost i potrebnu sposobnost da nametnemo ritam i napravimo brejk. Idemo tamo sa samopouzdanjem i dobrom igrom iz prve utakmice", ističe Boškan.
 
On dodaje i da je od velikog značaja u presudnim momentima biti smiren i koncentrisan na ono što radiš. Zato je mnogo važno, smatra Boškan, to što je Vojvodina pokazala da može da kontroliše neizvesne završnice.
 
Jedan od najvažnijih igrača iz meča u Novom Sadu Boris Buša kaže da je najvažnije da je Voša uspela da kontroliše završnice setova, ali da je bitno ostati koncentrisan i na gostovanje u Zemunu.
 
"Vodimo 1:0, ali nemamo mnogo vremena da o tome pričamo, ni da odmaramo. Treba da se maksimalno koncentrišemo na drugu utakmicu i da tamo odigramo na visokom nivou. Naše ambicije i u drugom meču su, naravno, pobedničke", poručuje Buša.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport