Vojvođanski jug: Tesno u vrhu, Hajduk diše za vrat Jedinstvu

Utakmice 23. kola Vojvođanske lige Jug, na kojima se samo jedna završila bez pobednika, odigrane su u sredu.
Vojvođanski jug: Tesno u vrhu, Hajduk diše za vrat Jedinstvu
Foto: 021.rs
Derbi kola igrao se u Šajkašu, gde je Borac dočekao prvoplasirano Jedinstvo.
 
Poveo je Borac nakon slobodnog udarca u 15. minutu, Milovac je šutirao, a golman Jedinstva Kosturanov pokušao je da uhvati loptu. Međutim, ona se izmigoljila i završila u mreži. 
 
Vratili su se izabranici Vladimira Šponje u 40. minutu, kada je Gadžić pogodio za 1:1. U drugom poluvremenu zaigrali su momci iz Rumenke još angažovanije i preokrenuli rezultat u svoju korist. Veselinović i Kanja su izmenili nekoliko dodavanja, da bi golgeter Veselinović rutinski odradio svoj posao i doveo Jedinstvo u prednost.
 
Nije dugo trajalo slavlje Rumenčana, jer su već u sledećem napadu, 59. minutu, domaćini izborili korner. Nakon udarca iz ugla nastao je metež u šesnaestercu Jedinstva, do lopte je došao Topić i zabio je u mrežu. Nastavili su gosti da napadaju, imao je Veselinović odličnu šansu da se još jednom upiše u listu strelaca, ali nije uspeo. 
 
Hajduk iz Divoša slavio je na domaćem terenu protiv Sloge iz Erdevika. Kako prenosi nsfudbal.com, mrežu gostiju je načeo Halilović, a utakmicu je zapečatio Derajić. Mogli su domaćini i do ubedljivije pobede da je Živković bio precizan sa bele tačke.
 
Remi Jedinstva i nova pobeda Hajduka obećavaju uzbudljivu završnicu prvenstva. Rumenčani su istopili prednost koju su imali u odnosu na Divošane i sada im Hajduk diše za vrat sa samo jednim bodom zaostatka.
 
Kanarinci su na domaćem terenu dočekali komšije iz Beočina. Cement je priredio iznenađenje Novom Sadu golom Krstića pred kraj prvog poluvremena. 
 
U ostalim utakmicama igrali su: Crvena zvezda - Podunavac 0:3, Sloga (Temerin) - Indeks 2:0, Budućnost - Sremac Vojka 3:1, Jadran - Podrinje 2:3, Radnički - Mladost 3:2.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.