Vojvodina na Spensu pokušava da povrati prednost u finalu plej ofa

Ekipe Vojvodine i Partizana danas će u Novom Sadu odigrati treću utakmicu u finalnoj seriji plej ofa prvenstva Srbije u odbojci, a rezultat u seriji je 1:1.
Posle prva dva meča rezultat u seriji je izjednačen, u prvom meču ekipa Vojvodine slavila je sa ubedljivih 3:0, dok je u revanšu u Zemunu Partizan izjednačio pobedivši sa 3:1.
 
Šef stručnog štaba "Voše" Slobodan Boškan ističe da je njegov tim u prelomnim trenucima 3. i 4. seta odigrao nešto slabije.
 
"Igraju bolje kao domaćini, to je činjenica, a bili su takođe željni da pokažu da mogu više. Trebalo je da u odlučujućim momentima budemo mirniji i koncentrisaniji. To kažem, jer je moglo biti i 3:1 za nas, s obzirom na to kako su izgledale završnice trećeg i četvrtog seta. Za nas su najveći problem bili njihov jači i naš slabiji sevris. Nismo nametnuli ono što smo želeli", navodi on.
 
Boškan očekuje da na Spensu njegova ekipa pre svega odigra bolje na servisu i prijemu. 
 
"To je u modernoj odbojci jako važno, jednostavno moramo napasti. Verujem da će ekipa biti spremna i da ćemo pokazati čvršći karakter. Što se tiče Blagojevića, on je bolje. Ima istegnuće mišića, a mi smo svi uložili napor da se to sanira. Dosta zavisi od toga kako se on oseća. On je spreman što se tiče voljnog momenta i stanja povrede. Videćemo kada počne utakmica", zaključuje Boškan.
 
Primač Lazar Bajandić smatra da igrače Vojvodine ovaj rezultat ne sme da poremeti, te i da moraju vratiti prednost na domaćem terenu.
 
"Slažem se sa tim da je Partizan iskoristio prednost domaćeg terena, kao i slabiju partiju Vojvodine. Znamo naš cilj i moramo izaći spremni na teren, gledati sebe, odigrati maksimalno od prvog do poslednjeg poena i vratiti prednost na našu stranu", poručuje Bajandić.
 
Ovaj meč, kao i čitava finalna serija od izuzetnog je značaja za oba tima, ne samo zbog šampionske titule, već i zbog najave da bi naredne sezone osvajač prvenstva Srbije mogao direktno da nastupa u najelitnijem evropskom takmičenju - Ligi Šampiona.
 
Utakmica se igra danas od 17 časova, a osim direktnog prenosa na RTS-u, publika će meč moći da prati i preko Jutjub kanala OK Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.