Voša dočekuje Partizan u polufinalu Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine dočekaće Partizan u polufinalu Kupa Srbije.
Voša dočekuje Partizan u polufinalu Kupa Srbije
Foto: 021.rs
Drugi polufinalni par predstavljaju Crvena zvezda i Radnik iz Surdulice.
 
Voša će dočekati Partizan 21. aprila, a ukoliko posle 90 minuta ne bude bilo pobednika, odmah će se pristupiti izvođenju penala.
 
Novosadski i beogradski klubovi odmerili su snage u finalu Kupa prošle godine, kada je u uzbudljivom meču slavila Vojvodina, nakon boljeg izvođenja penala.
  • Detos

    09.04.2021 20:21
    Vosa
    Vosa je favorii
    Igramo kuci i samo pobeda dolazi u obzir
    Napred VOSO PONOS NOVOSADJANA
  • Dusan Dzigurski

    09.04.2021 17:34
    Polufinale Kupa
    Mislim da Moja Vojvodina ima sansi u ovoj utakmici mozda ce da pobedi a moze sigurno da izvuce nereseno pa posle da pobedi na penaltike. navijacu za Vojvodinu kao iuvek jer sam njen navijac.
  • Novo naselje fkv

    09.04.2021 15:52
    Stanojević je redovno gubio od nas, osim nameštenog finala...
    Idemo, Vošo, gazi lažnu avangardu!
    Samo napred, Vojvodina!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.