Xtip stream - sportu u čast: Gledajte uživo utakmicu Slavije i Veternika i osvojite vredne nagrade

Niželigaški fudbal nosi jednu posebnu, kvartovsku draž. Retku priliku da utakmice nižih liga gledate iz svog doma donosi vam MerkurXtip.
Kako navode u MerkurXtip, uz priređivanje igara na sreću, odlučili su da se uključe i u promociju sporta i lokalnih zajednica koje nisu medijski propraćene. 
 
"Sve zbog naših igrača – ljubitelja igre, koji žele da se približe onom nekomercijalnom sportu, čistom u svom iskonskom obliku. Ljudska svakodnevica se sastoji iz borbe i nadigravanja, a upravo ti segmenti su izuzetno izraženi u malim ligama", poručuju u MerkurXtip-u.
 
Nadigravanje komšija, lokalnih zajednica čija rivalstva prevazilaze ona sportska, uz neizostavno igračko umeće – sve to će pratioci MerkurXtip-a moći da gledaju na njihovom Youtube kanalu. Da bi doživljaj bio potpun, obezbeđen je i komentar uživo sa lica mesta. 
 
"Planiramo da svake sedmice ispratimo po jednu utakmicu, a biće tu i košarke, odbojke, rukometa, svega onoga što je zanimljivo, a nije dostupno na malim ekranima", navode u MerkurXtip-u.
 
Za najvernije gledaoce, u prvom ekskluzivnom prenosu 10. aprila, od 17 časova, spremljene su vredne nagrade. Izbor za premijeru na Youtube kanalu MerkurXtip-a pao je na derbi Novosadske fudbalske lige između Slavije i Veternika. Pažljivo pratite prenos i odgovorite na pitanja iz komentara, a oni koji daju tačan odgovor stiču pravo da budu nagrađeni.
 
"Pratite nas i budite deo naše ekipe. Uključite se na naš kanal da uživamo zajedno i slavimo sport. MerkurXtip, uvek blizu", zaključuju u MerkurXtip-u.
  • Brdjanin

    10.04.2021 10:50
    Ajmo Vjeternik!
  • Salajčanin

    10.04.2021 10:21
    Salajka
    Napred Slavija!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.