Firmaši na strani Lalatovića: Da li su lični interesi pojedinaca važniji od stabilnosti kluba?

Navijači Vojvodine oglasili su se povodom najnovijih dešavanja u klubu, na koje je, kako navode, ukazao šef stručnog štaba Nenad Lalatović.
Firmaši na strani Lalatovića: Da li su lični interesi pojedinaca važniji od stabilnosti kluba?
Foto: 021.rs
Lalatović je prethodnih nedelje otvoreno prozvao pojedine članove uprave navodeći da ga ne žele u timu, a u pitanje je doveo i njihovu stručnost da uopšte vode klub kakav je Vojvodina. On je najavio da neće produžiti ugovor sa novosadskim superligašem, o čemu možete da čitate na OVOM LINKU.
 
Saopštenje navijača, sa mejl adrese "Firma 1989", a uz potpis "Ujedinjenih navijača FK Vojvodina", poslato je na adrese medija i u njemu se navodi da je situacija u klubu zabrinjavajuća. Kako navode, pojedini članovi Upravnog odbora destabilizuju klub taman kada se učinilo da se sveukupna situacija popravlja - isplaćene su zaostale zarade, osvojen je Kup, ponovo ostvaren plasman u polufinale, te je klub kroz veći deo sezone na trećoj poziciji u šampionatu. 
 
"Šef stručnog štaba Nenad Lalatović dotakao se aktuelnog problema i putem sredstava javnog informisanja upozorio javnost na trenutnu situaciju u klubu. Postavlja se pitanje, da li su lični interesi pojedinaca, članova Upravnog odbora, važniji od stabilnosti kluba. Stiče se utisak da nekom smeta jaka Vojvodina, odnosno da se tendenciozno opstruiše normalan rad kluba. Na koji drugi način objasniti kreiranje vanredne situacije u klubu, koja se nažalost projektuje od onih kojima je klub poveren na rukovođenje", poručuju navijači.
 
Oni su upitali kome smeta jaka FK Vojvodina i u čijem je interesu destabilizacija kluba. 
 
"Stoga apelujemo na celokupnu sportsku i vojvodinašku javnost da shvate ozbiljnost situacije sa kojom je FK Vovjodina suočena, odnosno pozivamo sve one kojima je Vojvodina u srcu da se uključe u rešavanje aktuelnih problema, kako bi zajedničkim angažmanom obezbedili normalno funkcionisanje kluba", zaključuje se u saopštenju.
  • Samo pitam

    21.04.2021 08:18
    Samo pitam
    Ko je oterao Zbiljića i Lalatovića i doveo u klub Vukovića?????
    I koji su igrači otišli iz Voše za vreme?
  • a

    20.04.2021 08:06
    a
    alo oterajte vise Samardzica
  • Novosadjani

    19.04.2021 22:31
    Nasa uprava, nije nasa!!!Uprava Napolje, Lalate ostani !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.