Lalatović nakon poraza od Partizana: U finalu navijam za Vojvodinu

Trener Vojvodine Nenad Lalatović čestitao je Partizanu na pobedi i plasmanu u finale Kupa Srbije, ali je istakao nezadovoljstvo zbog ponašanja crno-belih u pojedinim segmentima.
Lalatović nakon poraza od Partizana: U finalu navijam za Vojvodinu
Foto: 021.rs
Partizan je slavio u Novom Sadu sa 1:0, a jedini strelac bio je Svetozar Marković u 11. minutu.
 
"Partizan je bio bolji za gol, ali samo u prvom poluvremenu. U drugom je bila bolja Vojvodina, Partizan je odugovlačio vreme, veliki su klub, ne treba njima da se valjaju po terenu, nego da sa kvalitetom koji imaju probaju da nam daju dva-tri gola, da pokažu da su zasluženo u finalu", poručio je Lalatović.
 
On je pohvalio fudbalere Vojvodine.
 
"Mislim da su moji igrači ostavili dobar utisak, ostavili su srce na terenu i nemam šta da im zamerim. Videli ste, Partizan se brani, pada, čuva vreme, to je jedna moćna Vojvodina koju ja želim", rekao je on.
 
U borbi za trofej igraće Crvena zvezda i Partizan, a na pitanje novinara za koga će navijati, Lalatović je rekao "za Vojvodinu".
 
Večiti derbi je na programu 25. maja.
  • Stojke

    22.04.2021 08:08
    ?
    O čemu ovaj priča?
  • Golgeter

    22.04.2021 07:15
    Ne znaš ko je bio jadniji, takav nam je fudbal kao i sve ostalo godinama, kakva struka, uprava,politika, navijači...nameštaljke, guranje nekih svojih igrača, trošenje naših para i da nema ovakvog fudbala bilo bi nam svima bolje, časnije, poštenije...Jedino poštena privatizacija, ako to neko normalan i sa parama i hoće, pa da razjuri ove kriminalce, nestručnjake, lešinare...
  • Prosečan Srbenda

    22.04.2021 02:55
    Vojvodina
    Po mom mišljenju dobro bi bilo da Lalatović ostane trener ali uz dovođenje nekoliko OZNILJNIH igrača.
    Gledao sam od 70-og minuta,Vojvodina nije povezala 3 napada Jednostavno nemaju kvalitet ni u vezi ni u napadu.
    I nije u pravu,pa 4 minuta nadoknade oni ne mogu da izbace loptu iz levog ćoška gde su Jojić i Jović,svi faulovi su pravilno dosuđeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport