Novosadska liga: Veternik gazi ka višem rangu, TSK niže pobede

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 25. kola Novosadske lige, petog ranga domaćeg fudbala.
Novosadska liga: Veternik gazi ka višem rangu, TSK niže pobede
Foto: 021.rs
Veternik je nastavio da pobeđuje, učvršćujući svoju poziciju na vrhu tabele. Za vikend su išli u Sremsku Kamenicu, gde ih je dočekao Fruškogorac.
 
Posle 90 minuta igre Veternik je upisao ubedljivu pobedu protiv četvrtoplasiranog tima na tabeli, rezultatom 5:1.
 
Fruškogorskom partizanu uopšte ne ide dobro u prolećnom delu sezonu. Ovog puta ih je na gostovanju savladao drugoplasirani TSK, rezultatom 4:1.
 
Za Temerince zabijali su Paška, Jovanović, Đanković i Milosavljević, dok je utešni gol za Bukovčane dao Podraščanin. U utakmici se istakao Milorad Kosić, koji je bio motor ekipe i pokretač akcija za TSK.
 
Derbi donjeg dela tabele igrali su Tatra i Titel. Domaćini su u Kisaču slavili sa 3:0, dvostruki strelac je bio Zukić, a precizan je bio i Veteha. 
 
U ostalim utakmicama igrali su: Omladinac - Bačka (B) 2:1, Futog - Hajduk (Č) 0:2, Bačka 1923 - Jedinstvo 1:4, Petrovaradin - Susek 2:1, ŽSK - Šajkaš 1:2, Sirig - Slavija 0:2.
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport