Proleter poražen od Partizana, Slanobarce jedan bod čuva od zone ispadanja

Fudbaleri Partizana savladali su na gostovanju novosadski Proleter, rezultatom 3:1, u 34. kolu Superlige Srbije.
Partizan je nastavio svoj pobednički niz, dok su Novosađani nastavili sa slabim partijama u prolećnom delu prvenstva. Tim sa Slane bare uzdrman je i odlaskom trenera Branka Žigića pred susret sa Beograđanima.
 
Golove za crno-bele postigli su Svetozar Marković u 18, Lazar Marković u 76. i Miloš Jojić u 90. minutu, dok je za domaćine pogodio Milan Mirosavljev u 79. minutu. 
 
Partizan će biti vicešampion Srbije, pošto je Crvena zvezda trijumfom nad Vojvodinom (1:0) u Beogradu potvrdila osvajanje titule.
 
Nasuprot tome, Proleter se nalazi u nezavidnoj poziciji, na 14. mestu na tabeli, sa samo bodom više u odnosu na Rad koji se nalazi u zoni ispadanja. 
 
Proleter u narednom kolu ide na teško gostovanje Javoru, dok će Rad morati da odmeri snage sa Crvenom zvezdom koja nastoji da ostane neporažena u aktuelnoj sezoni. 
  • @daki

    30.04.2021 16:21
    Naravno da nece
    Nije to SNS ekspozitura sa Lalatom
  • 30.04.2021 11:40
    Idemo u rang nize.
    Ako.
    Ispod radara.
    Pa kina laganica … tap tap …
  • Deki

    30.04.2021 10:51
    Nece sps-ov Proleter ispasti, ne brinite....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.