Andrija Vilimanović potpisao za Vojvodinu

Dizač reprezentativnog kalibra Andrija Vilimanović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Odbojkaškim klubom Vojvodina.
Dvadesetpetogodšnji Vilimanović nastupao za Ribnicu, Novi Pazar, a prethodne dve sezone igrao je Ligu šampiona sa klubom ACH Volley. U Voši smatraju da su napravili još jedan važan potez u formiranju tima za mnogobrojne izazove koji očekuju novosadskim tim u sledećoj takmičarskoj godini.
 
Predsednik OK Vojvodina Dragoljub Zbiljić kaže da su postavili visoke ciljeve za narednu takmičarsku sezonu. 
 
"Potrebni su nam igrači koji imaju iskustva u igranju velikih mečeva, posebno u Ligi šampiona. Želimo da pobeđujemo i da obezbedimo dovoljan broj bodova, koji će nam omogućiti prolaz dalje u najjačem evropskom klupskom takmičenju. Andrija Vilimanović je bio naša velika želja i drago mi je da smo postigli dogovor o dvogodišnjoj saradnji. Prelazni rok je u punom jeku, pregovaramo i sa inostranim igračima i nadamo se skorom potpisivanju ugovora", navodi Zbiljić.
  • Chiske

    26.05.2021 13:11
    Dragi Milivoje, imamo mi jako dobre dizace, medjutim to su sve deca, a da bi ta deca stasala moraju pored sebe da imaju iskusnog i vrhunskog dizaca. Ako zelimo da napravimo neki rez u LS a moramo da dovedemo nekoliko pojacanja sa strane jer deca mentalno ne mogu to da podnesu. Mi mozemo da osvojimo jos 20 titula u SRB i to jako lako ali da bi napravili nesto u LS e za to treba ulaganje. Pa cak i sa onim strasnim timom sa Mesterom, Gericem, itd. Nismo nista napravili u LS. Cetvrt finala i osmine finala ne racunam, to nije uspeh.
  • Milivoje

    03.05.2021 07:55
    Škola
    Da li je moguće da iz tako na daleko poznate škole odbojke ne može da se napravi vrhunski dizač. Čemu služi škola ili je malo i do kvaliteta škole...
  • Ns magnet

    02.05.2021 21:07
    Grad odbojke
    Odbojkaski klub Vojvodina svojim radom vraca veru u uspeh . Svaka cast i samo napred

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.