Meč Vojvodine i Radničkog pod prismotrom Fudbalskog saveza Srbije

Utakmica između Vojvodine i Radničkog iz Niša, koja se igra u sredu na "Karađorđu", biće pod specijalnom prismotrom.
Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije, Svetislav Đurović, u konsultacijama sa rukovodećim ljudima takmičenja i Zajednice klubova, odlučio je da specijalizovane emisare pošalje na četiri superligaška i pet prvoligaških susreta, prenosi Sport klub.
 
Četiri kola pre kraja šampionata Vojvodina je obezbedila mesto u Evropi, ali njihov rival u sredu nije obezbedio ni mesto u Superligi naredne sezone.
 
Nišlije su trenutno na 13. mestu u prvenstvu, sa 43 boda, koliko ima i novosadski Proleter. Oba kluba imaju samo bod više u odnosu na Rad, koji se nalazi u zoni ispadanja, a koji u narednom kolu igra protiv Crvene zvezde. 
 
Trener Vojvodine Nenad Lalatović već je izjavio da im ova utakmica nije rezultatski važna, te da im ništa ne donosi, ali niti im oduzima. Iz tog razloga, Lalatović će na meču protiv Radničkog dati priliku mlađim igračima.
 
Osim utakmice između Vojvodine i Radničkog, pod posebnom prismotrom naći će se i mečevi: Napredak-Čukarički, OFK Bačka-Novi Pazar i Mladost Lučani-Voždovac.
 
U Prvoj ligi će pod prismotrom biti na sledećim duelima: Sloa-Dinamo, Dubočica-Radnički (Sremska Mitrovica), Budućnost-Radnički (Pirot), Trajal-Napredak, Zemun-Borac 1926.
 
Praksa je Fudbalskog saveza Srbije da na osnovu analiza i mogućih pretnji regularnosti, pogotovo u susretima od posebnog interesa samo za jednog od učesnika, delegira specijalne izvestioce. Na njima je zadatak da analizom ponašanja aktera na terenu i oko njega evidentiraju i prijave potencijalne neregularnosti, ili neuobičajena ponašanja. Kako se sezona bliži kraju, tako je i broj utakmica pod prismotrom srazmerno veći.
  • LingLong OpaCupa

    05.05.2021 01:46
    giBanjica
    A utakmica Rad - Zvezda prštaće od regularnosti, prismotra je nepotrebna...
  • Novosađanin

    04.05.2021 20:58
    Ne da mi kladionica da uplatim protiv Vojvodine, traže da na tiketu bude još najmanje 4 utakmice sa kvotom većom od 1.35. E moj Lalatoviću šta radiš. Ne ide se tako u Evropu.
  • ARMAGEDON

    04.05.2021 20:55
    CRVENA ZVEZDA B
    Da je prvenstvo namesteno, ma nemoguće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.