Vojvođanski jug: Jedinstvo se vratilo na lidersku poziciju

Zanimljiva sezona u Vojvođanskoj ligi Jug se nastavlja, a 28. kolo donelo je nove promene na tabeli.
Vojvođanski jug: Jedinstvo se vratilo na lidersku poziciju
Foto: 021.rs
Jedinstvo se vratilo na lidersku poziciju, a za to su se izborili savladavši na gostovanju Sremac iz Vojke, rezultatom 1:0.
 
Igrala se tvrda utakmica sa prilikama na obe strane. Imali su domaćini i jedanaesterac, ali ga nisu iskoristili. Nasuprot tome, Gadžić je u 21. minutu iskoristio slabu reakciju odbrane Sremca, ušao u šesnaesterac i plasirao loptu u gol domaćina. 
 
Rumenčanima u korist ide to što je direktan rival za prvo mesto na tabeli doživeo poraz. Borac iz Šajkaša doživeo je neočekivani poraz na gostovanju Mladosti u Bačkom Jarku.
 
Poveo je Borac preko Grgića u 4. minutu, ali je Stojanović izjednačio na 1:1, što je rezultat kojim se završilo prvih 45 minuta meča.
 
U nastavku viđena je bolja igra domaćina, iako je Mitrović na startu drugog dela igre postigao drugi gol za Borac. Nije dugo trajalo slavlje gostiju, jer je Antonić izjednačio na 2:2, a Mladost je do vođstva doveo strelac prvog gola Stojanović. Na 4:2 povisio je Radonja, a gosti su do kraja meča samo uspeli da ublaže poraz golom Đurića, prenosi nsfudbal.com.
 
U trku za prvo mesto vratio se Hajduk iz Divoša koji su u Kaću savladali Jugović sa 4:2. Poveo je Jugović već u prvom minutu golom Nikolića, ali je u 8. izjednačio Sovilj. Za Divošane je povisio Trivunović, a pobedu Hajduka su zapečatili Živković i Bosančić. 
 
Utakmica je počela i završila se Nikolićem, koji je u 90. minutu postigao drugi pogodak za domaće.
 
U ostalim mečevima igrali su: Podunavac - Radnički 0:1, Novi Sad - Jadran 5:1, Cement - Sloga (Temerin) 1:2, Podrinje - Crvena zvezda 4:2, Sloga (Erdevik) - Indeks 1:2, Sloboda - Budućnost 2:1.
 
  • Brajko

    05.05.2021 13:48
    Tooo
    Pa kada kupuju samo za 400.000 pa im ne daju bodove

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.