VIDEO Novosadska liga: Zečević kao Piksi - gol iz kornera

Vanredno kolo Novosadske lige odigrano je u sredu, a timovi iz vrha tabele ponovo su se pokazali spremnijima u odnosu na protivnike.
VIDEO Novosadska liga: Zečević kao Piksi - gol iz kornera
Foto: 021.rs
Prvoplasirani Veternik je dočekao Petrovaradin. Pobedivši rezultatom 6:2 goste iz Srema. 
 
Komšije Veterničana iz Futoga putovali su u Temerin, gde ih je dočekao drugoplasirani TSK. Nakon 90 minuta igre bilo je 2:0 u korist domaćina, koji se nada da bi mogao dodatno da se približi Veterniku i ugrozi mu prvu poziciju.
 
Slavija nastavlja u dobrom ritmu, pa su na domaćem terenu minimalnim rezultatom slavili protiv Fruškogorskog partizana.
 
Pravi evrogol viđen je u Titelu, gde je na megdan timu iz donjeg dela tabele išao četvrtoplasirani Fruškogorac. U čvrstoj utakmici Zečević je iskoristio udarac iz kornera. Umesto centaršuta kojim bi našao nekog od saigrača u šesnaestercu, Zečević je loptu poslao direktno u mrežu.
 
 
U ostalim utakmicama igrali su: Sirig - ŽSK 0:0, Šajkaš - Bačka 1923 0:0, Susek - Omladinac 0:2, Jedinstvo - Tatra 1:1, Hajduk - Bačka 1:4.
 
Na prvom mestu na tabeli Novosadske lige nalazi se Veternik sa 72 boda, a prati ga TSK sa 67. Trećeplasirana je slavija sa 54 osvojena boda u 28 utakmica. 
 
Na dnu Novosadske lige nalaze se Titel, Susek i Hajduk.
  • Salajčan

    13.05.2021 16:21
    Za kabel
    Ti ili nisi iz ovog grada ili si suviše mlad da bi nešto više znao o fudbalu u ovom gradu.
  • Kabel

    13.05.2021 14:25
    Slavija nikad bila niti ce ikad biti treci klub u gradu...
  • Salajčan

    13.05.2021 11:28
    Slavija
    Bravo za momke sa Salajke. U prolećnom delu prvenstva su do sad osvojili više bodova nego u celom jesenjem delu. Vidi se ozbiljan rad trenera Šipke kao i momaka koji igraju. Bravo i nastavite u tom ritmu možda neko i primeti Vaš rad pa malo finansijski i organizaciono pomogne da se naša Slavija vrati na stare staze kada je bila TREĆI klub u gradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.