Rukometaši Vojvodine će osmi put zaredom podići trofej šampiona Srbije

Rukometaši Vojvodine, pobedom nad Partizanom u 12. kolu plej-ofa Arkus lige, osigurali su titulu šampiona, dva kola pre kraja takmičenja.
Utakmica odigrana na Slanoj bari završena je rezultatom 28:20 (14:8).
 
Zanimljivo je da su na današnji dan, pre tačno dve godine, Novosađani "overili" titulu pobedom nad crno-belima na Banjici, takođe dva kola pre kraja. Istorija se ponovila, pa će tim Borisa Rojevića osmi put uzastopno podići trofej.
 
Vojvodina je stalno bila u vođstvu, u jednom momentu je imala čak 10 golova prednosti (21:11). Sa druge strane, Partizan nije nastavio kontinuitet dobrih partija, što je rezultiralo četvrtom pobedom Novosađana u međusobnim susretima ove sezone. 
 
Za igrača utakmice proglašen je golman domaćeg tima Svetislav Verkić, koji je upisao devet odbrana.
 
Najbolji strelac je Darko Milenković sa devet pogodaka, a pratio ga je Mladen Šotić sa sedam. U poraženoj ekipi najefikasniji je bio Stefan Petrić sa četiri postignuta gola.
 
Odigrani su i svi mečevi poslednjeg, 14. kola plej-auta i poznato je ko će napustiti takmičenje. Pored Crvenke, koja je ostala prikovana za dno tabele, u narednoj sezoni Arkus lige neće biti ni Kikinde.
  • Stavra

    16.05.2021 17:05
    Tako se to radi
    Bravo Dare kralju,gromado ljudska,moralni soliteru,oličenju časti i poštenja,uzoru mladih naraštaja,jer ti si u svemu naj,naj,naj...
  • Нс бој

    16.05.2021 10:15
    Честитам Ројевићу и играчима,Јефтићу и Ђукићу пре свих на изузетном раду.Сваке сезоне се дижемо ниво клуба,то наши клубови не могу да прате.Стигли смо ниво Сеха лиге,надам се да ћемо ускоро стићи и ниво лиге шампиона.
    Наша песма сад се чује све одјекује
    Наша Воша гази редом све побеђује
  • 021

    15.05.2021 21:27
    Bravoooo !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.