Lalatović predložio da Voša da stipendijski ugovor Kosanovićevom sinu

Vest o smrti fudbalskog stručnjaka Milana Kosanovića potresla je mnoge ljubitelje ove igre u Srbiji. Tako i trenera Vojvodine Nenada Lalatovića.
Lalatović predložio da Voša da stipendijski ugovor Kosanovićevom sinu
Foto: 021.rs
Luka Kosanović, sin prerano preminulog sportskog direktora Vojvodine Milana Kosanovića, ove polusezone gledao je gotovo svaki trening Vojvodine uz svog oca. 
 
Uz Vošu je bio i u ponedeljak, svega nekoliko sati nekoliko sati nakon sahrane njegovog oca.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine na oproštajnoj konferenciji predložio je upravo Novosađana da sin Milana Kosanovića dobije klupsku stipendiju do svoje 18. godine.
 
"Na jučerašnji trening došao je sin Milana Kosanovića, koji je bio jako vezan za svog oca. Oni se nisu mnogo razdvajali, dolazio je na svaki trening, poznaje sve igrače i bio je to jako emotivan susret za sve nas. Svi znamo da je Kosan dao mnogo našem fudbalu, reprezentaciji, ali najviše Vojvodini i ja sam zbog toga dao jedan mali predlog. Ne znam da li će ga prihvatiti ili ne, ali smatram da Luka, koji je toliko vezan za Vojvodinu, zaslužuje da dobije stipendijski ugovor u vrednosti od makar 500 evra, do svoje 18 godine za sve ono što je njegov otac učinio za ovaj klub. To bi bio prelep i nesvakidašnji gest uprave Vojvodine, koji bi mnogo značio njemu i njegovoj porodici. Da sam ja sada prvi čovek Vojvodine, sutra bih ga pozvao i dao mu stipendijski ugovor, da radi bilo šta, da bude tu, u klubu kom je njegov otac dao svo svoje znanje. Kosan je tako nešto apsolutno zaslužio", poručio je Lalatović.
 
Podsetimo, sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović preminuo je u četvrtak, 13. maja, od posledica korona virusa. 
  • Pera

    19.05.2021 14:36
    U redu je da daju stipendiju Kosanovom sinu ali jos je vaznije da dete ide redovno u skolu i da se obrazuje. Neka posmatra treninge i utakmice u slobodno vreme a ne da se pretvori u nekog parazita koji ce imati novce i trositi vreme na ne tako vazne stvari. Zna se kako takvi zavrse a to kazem jer mu zelim dobro.
  • Lala

    18.05.2021 15:02
    I treba
    Treba voditi računa o porodici preminulog i o deci pogotovo. Samo Vojvodina nije naučila ni da se seća svojih legendi,a kamoli o nekome da vodi računa. Mnogo je zaslužnih ljudi iz Voše napustilo ovaj svet i sete ih se dok se ne sahrane,a onda sve zaborave. Ko će se još iz ove uprave sećati Toze,Boškova, Krstića( oba) ,Pantelića,Trivića i ostalih legendi kluba. Doduše Boškov je " dobio " sportski centar,Panta turnir,ali zato ostali pali u zaborav. Niko se nije setio da je danas godišnjica smrti Toze Veselinovića,i makar jedan cvet da donese na njegov grob,a isto je i sa ostalim preminulim legendama našeg kluba. Tužno,ali istinito.
  • Božidar

    18.05.2021 14:24
    Lalat najbolji
    Šta reći o Nenadu Lalatoviću sem ovaj njegov predlog govori sve kakav je to ČOVEK a nadam se i da će uprava prihvatiti tu se pokazuje veličina čoveka svaka čast "GOSPODINE NENADE LALATOVIĆU" !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.