Potvrđeno pisanje 021: Voša sutra promoviše Dunđerskog i Đorđevića

Slavoljub Đorđević biće u sredu predstavljen kao novi šef stručnog štaba Vojvodine, a Ljubiša Dunđerski kao novi sportski direktor.
Potvrđeno pisanje 021: Voša sutra promoviše Dunđerskog i Đorđevića
Foto: 021.rs (Screenshot/Superliga/TV Subotica)
Fudbalski klub Vojvodina poslao je poziv medijima na konferenciju za novinare povodom predstavljanja novog šefa struke i sportskog direktora, ne navodeći njihova imena.
 
Prema saznanjima 021.rs, Upravni odbor je na današnjoj sednici odlučio da naslednik Nenada Lalatovića bude dosadašnji trener Radnika iz Surdulice Slavoljub Đorđević, dok će naslednik Milana Kosanovića biti Ljubiša Dunđerski, dosadašnji sportski direktor subotičkog Spartaka.
 
Portal 021.rs je prvi, početkom maja, objavio da je blizu klupe Novosađana, nakon odlaska Lalatovića, Slavoljub Đorđević. U međuvremenu se licitiralo imenima, a u opticaju su, prema pisanjima medija, bili još i Miroslav Tanjga i Radoslav Batak.
 
Ipak, od samog starta najrealnije je bilo da će novi trener crveno-belih postati Đorđević.
 
Đorđević se "kalio" u Crvenoj zvezdi, gde je bio u istom periodu u kom je i Milan Kosanović bio pomoćnik Vladana Milojevića. Kako je rekao jednom prilikom, dragocene savete iz Ljutice Bogdana poneo je upravo zahvaljujući Kosanoviću. 
 
Potvrđeno je pisanje 021.rs i u vezi sa dolaskom Ljubiše Dunđerskog. Dunđerski je bivši prvotimac Vojvodine, koji je za "staru damu" nastupao devedesetih, da bi se u klub vratio 2004, na zalasku karijere.
 
Sportski direktor kluba je postao 2015. godine, a od 2016. je istu funkciju obavljao u subotičkom Spartaku.
  • Kapiten Atalante

    26.05.2021 09:43
    Tužni pajac
    Ja, da sam ikada bio kapiten Atalante, sada bih pitao : Pošto je Novi Sad ?
    Ne bih prodavao stan da rješavam kockarske dugove i na račun kluba iznajmljivao džip na pripremama u Turskoj.
    I ne bih dozvolio da me pokojni Rabren zove "Vorkapin volan".
    To vam je novi (stari) "sportski direktor".
  • Vavanovo Kumce

    26.05.2021 06:06
    a sta firma kaze jel prezaljen lalat …
    Kako nije , valja i sa Djordjom raditi…
  • Vojvosadjan

    25.05.2021 23:31
    @Lav
    Dunđa brate menaĐeru ti li si?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.