Kreće 3x3 street liga

Ljubitelji basketa u Novom Sadu će od 29. maja do kraja avgusta imati priliku da prate 3x3 street ligu, ali i da zaigraju baket.
Ove godine liga se igra na novoj lokaciji – na terenu OŠ "Đorđe Natošević".
 
Svi ljubitelji basketa, bilo da se ovim sportom bave iz zabave, bilo da su amateri ili profesionalci, mogu da prijave svoju ekipu OVDE. Prijavljivanje je u toku.
 
Otvaranje sezone zakazano je za subotu, 29. maj, od 19h, a osim nove lokacije, ovogodišnja 3x3 street liga donosi i razne propratne sadržaje. 
 
Novosađani će tokom otvaranja, osim u kvalitetnom basketu, uživati i u muzici koju donosi Rasheed Cake beats, u Puberaj koktelima, umetnosti grafita Street wise grafitera, ponudi Loft kafeterije i promociji Red bulla.
 
Svaki četvrtak u OŠ "Đorđe Natošević" rezervisan je za takmičenje u basketu 3x3, a publika će imati priliku da gleda i višestruke svetske prvake u ovom sportu.
  • Stari grad

    29.05.2021 00:19
    Vraca se basket gde mu je i mesto
  • Buljisha

    28.05.2021 21:27
    Idemoooo
    3xxx3

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport